Παρασκευή 07 Μαΐου 2021
zoomable

Share this Product:

HealthAid
Vegilax tablets 30's - NEA ΣΥΝΘΕΣΗ

Φυτικός συνδυασμόςς από Σέννα , Δαμάσκηνο , Κασκάρα , Αλόη κ.ά με ήπιες υπακτικές ιδιότητες
Δυσκοιλιότητα

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 11,90  € 8,93

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το καθαρό έντερο είναι ένδειξη καλής υγείας, όμως για να διατηρείται σ΄αυτή τη κατάσταση πρέπει να αδειάζει συχνά από τις τοξίνες, οι οποίες προκαλούν βλάβες στον οργανισμό, αλλά και δυσάρεστη αναπνοή και οσμή του σώματος. Το Vegilax της HealthAid είναι παρασκευασμένο από φυσικά συστατικά, τα οποία είναι φιλικά στον οργανισμό και δρουν συνεργικά για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού και γαστρεντερικού συστήματος. Εξασφαλίζουν αποτελεσματικές σωματικές λειτουργίες, ανακουφίζοντας βασικά από την δυσκοιλιότητα αλλά & τη δυσπεψία, τους στομαχικούς πόνους τις γαστρίτιδες, πεπτικά έλκη και τα προβλήματα του συκωτιού. Διάστικτες οβάλ σχήματος ταμπλέτες, ανοικτού καφέ χρώματος. 30 ταμπλέτες σε γυάλινο φιαλίδιο σε χάρτινο κουτί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Senna ext. 50.0mg, Rhubarb Root ext. 40.0mg, Liquorice Root 25.0mg, Αloe Vera 1mg, Fennel Seed ext. 25.0mg, Buckthorn Bark ext. 40mg, Cascara Sagradο ext. 50mg, Prune ext. 24mg

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών 1 -2 κάψουλες την ημέρα κατά προτίμηση πριν από τον ύπνο. Παιδιά 6-12 ετών 1 ταμπλέτα. Οι εγκυμονούσες να συμβουλεύονται τον γιατρό τους πριν τη χρήση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ