Τετάρτη 23 Μαΐου 2018
zoomable

Share this Product:

DEXIL
Dexsil Joints oral 500 ml

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 31,00  € 15,00

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

Το πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής Dexsil Joints oral περιέχει βιοενεργό οργανικό πυρίτιο από τσουκνίδα σε συνδιασμό με MSM, γλουκοζαμίνη και χονδροϊτίνη για την υγεία των αρθρώσεων. Το πυρίτιο είναι ένα βασικό δομικό στοιχείο του οργανισμού το οποίο συμμετέχει στη των ινών κολλαγόνου, της ελαστίνης και των γλυκοζαμινογλυκανών της επιδερμίδας και των αρθρώσεων, και βρίσκεται κυρίως στους συνδετικούς ιστούς, όπως το δέρμα. 

   Το MSM (μεθυλο-σουλφονυλο-μεθάνιο) είναι μια πλούσια και φυσική πηγή οργανικού θείου. Στο ανθρώπινο σώμα υπάρχει στις αρθρώσεις, όπου συμμετέχει στη σύνθεση ορισμένων γλυκοζαμινογλυκανών. Βοηθά στη διατήρηση της ακεραιότητας του συνδετικού ιστού. Η γλουκοζαμίνη (glucosamine) είναι το υπόστρωμα της βιοσύνθεσης των αλυσίδων γλυκοζαμινογλυκανών, οι οποίες αποτελούν μέρος των πρωτεογλυκανών, βασικών ουσιών του χόνδρου των αρθρώσεων. Συμβάλλει στην ανανέωση του  ιστού των χόνδρων. Η χονδροϊτίνη (chondroitin), βασικό συστατικό του χόνδρου, συμβάλλει στην επιβράδυνση ή στη διακοπή της γήρανσης των αρθρικών ιστών αναστέλλοντας μερικώς τα ένζυμα που τον καταστρέφουν (υαλουρονιδάση), προστατεύοντας τον χόνδρο από τη φθορά. 

   Το Dexsil Joints oral είναι ένα πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε οργανικό πυρίτιο που μπορεί διατηρεί την υγεία των αρθρώσεων, προλαμβάνει τη φθορά του χόνδρου και προσφέρει ευλυγισία και καλή κινητικότητα στις αρθρώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ