Κυριακή 28 Μαΐου 2023
zoomable

Power Health
Power Health Classics Platinum Cholestolen 40 caps

Κόκκινη μαγιά ρυζιού, εκχύλισμα φύλλων ελιάς & άλλα συστατικά
Power Health

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 24,50  € 14,70

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο παρεξηγημένη. Μιλάμε για τη χοληστερόλη, στην οποία αποδίδουμε πολλά προβλήματα υγείας, χωρίς βέβαια να αποδίδουμε την ευθύνη στις διατροφικές μας επιλογές και τον τρόπο ζωής που ακολουθούμε.

Πόσοι, όμως, από εσάς γνωρίζετε ότι η χοληστερόλη είναι μία λιπαρή ουσία που υπάρχει στον οργανισμό και είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση υγιών κυττάρων και τη διατήρηση των κυτταρικών μεμβρανών; Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, να βρίσκεται εντός ορίων.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να αποκαταστήσουμε την τιμή της και τις… τιμές της στα σωστά επίπεδα, και κυρίως να τα διατηρήσουμε με το Cholestolen της σειράς Platinum Range. To μοναδικό φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για τον έλεγχο της χοληστερίνης με εκχύλισμα από φύλλα ελιάς για την προστασία των αγγείων.
Πιο αναλυτικά, το Cholestolen αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών που δρουν στοχευμένα για τη μείωση των επιπέδων χοληστερίνης στο αίμα. Κύρια συστατικά είναι η μονακολίνη Κ από κόκκινο μύκητα ανεπτυγμένο σε ρύζι (red yeast rice) και το εκχύλισμα από φύλλα ελιάς, τα οποία αποδεδειγμένα συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης στον οργανισμό. Η δράση του ενισχύεται παρουσία της χολίνης που συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων και του ψευδάργυρου, απαραίτητος για το φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, ώστε να μειωθεί η συσσώρευσή τους στο αίμα.  Η σύνθεσή του ολοκληρώνεται με τη βιταμίνη Β1 (θειαμίνη) που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και συνένζυμο Q10 για την ενίσχυση της παραγωγής ενέργειας.

Συμβάλλει:

    Έλεγχος Χοληστερόλης και των Λιπιδίων
    Προστασία του καρδιαγγειακού συτήματος
    Βελτίωση «καλής» χοληστερόλης

Είναι κατάλληλο για:

    Άτομα με χοληστερόλη σε οριακά επίπεδα
    Άτομα που κάνουν χρήση στατινών
    Άτομα με μεταβολικό σύνδρομο

Platinum Χαρακτηριστικά:

Τιτλοδοτημένο Red Yeast Rice σε μονακολίνη Κ (10mg ανά 2 κάψουλες), με την έγκριση του EFSA για τη μείωση της χοληστερόλης.
Το μοναδικό με εκχύλισμα φύλλων ελιάς για την προστασία των αγγείων.
Εξειδικευμένα συστατικά για τον έλεγχο των λιπιδίων (EFSA).
Χωρίς παρενέργειες.


Ενεργά Συστατικά     Ανά κάψουλα     %Σ.Η.Π.*
Εκχύλισμα Φύλλων Ελιάς (τιτλοδοτημένο σε 6% ελαιοευρωπαΐνη) / Olive Leaf Extract (standardized in 6% oleuropein)     225 mg     -
Κόκκινος Μύκητας ανεπτυγμένος σε ρύζι που αποδίδει 5mg μονοκολίνης K/ Red Yeast Rice that attributes 5 mg monacolin K     170 mg     -
Χολίνη / Choline     41.25 mg     -
Ψευδάργυρος / Zinc     5 mg     50
Συνένζυμο Q10 / Coenzyme Q10     5 mg     -
Βιταμίνη Β1 (Θειαμίνη) / Vitamin B1 (Thiamine)     0.55 mg     50

* Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

Δεν Περιέχει:
Ζάχαρη, Γλουτένη, Λακτόζη, Συντηρητικά

Οδηγίες Χρήσης
Ενήλικες: Λαμβάνετε 2 κάψουλες ημερησίως, 1 κάψουλα μετά από κάθε γεύμα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Άλλες πληροφορίες Εγκυμοσύνη / Θηλασμός:
Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός κι αν συνιστάται από το γιατρό σας. Συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ