Τετάρτη 31 Μαΐου 2023
zoomable

Power Health
Power Health Classics Platinum Vitamin E 400 IU 30 caps

400iu βιταμίνης Ε!
Power Health

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 15,90  € 9,54

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Vitamin E της Power Healthείναι ένα συμπλήρωμα βιταμίνης Ε το οποίο ενισχύει την αντιοξειδωτική άμυνα του οργανισμού.

  Η βιταμίνη Ε, ή αλλιώς γνωστή ως τοκοφερόλη, είναι μια λιποδιαλυτή ουσία με πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Φυσικά ανευρίσκεται σε πολλά τρόφιμα όπως σε έλαια και λιπαρές τροφές όπως το σιτέλαιο, το ελαιόλαδο, ωστόσο ο ανθρώπινος οργανισμός δε μπορεί να τη συνθέσει. Το όνομά της, τοκοφερόλης, προέρχεται από τις λέξεις “τόκος” (γέννα, δημιουργία) και “φέρω”, επειδή η έλλειψή της από νωρίς είχε συσχετισθεί με την στειρότητα. Η πιο δραστική μορφή είναι η α-τοκοφερόλη (d-alpha-tocopherol).

  Συμβάλλει στην αντιοξειδωτική ικανότητα του οργανισμού καθώς έχει την ιδιότητα να δεσμεύει ελεύθερες ρίζες οξυγόνου και να προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες ενώ επιπλέον προστατεύει άλλα αντιοξειδωτικά μόρια από οξείδωση (π.χ. βιταμίνη Α). Λόγω της παραπάνω ιδιότητας της έχουν αποδόσει καρδιαγγειακές ιδιότητες, ενώ προστατεύει τα αιμοφόρα αγγεία, βοηθά στη σωστή λειτουργία μυών και στην επούλωση δέρματος καθώς και στην καλή αναπαραγωγική λειτουργία.

 

Συστατικά

Ανά κάψουλα Vitamin E 400 IU

 

Οδηγίες χρήσης

Λαμβάνετε 1 κάψουλα μετά το γεύμα

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ