Κυριακή 28 Μαΐου 2023
zoomable

Power Health
Power Health Classics Platinum Omega 3,6,9 30 caps

Συνδυαστική προστασία πολυακόρεστων λιπαρών
Power Health

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 19,90  € 11,94

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To Οmega 3,6,9 της Power Healthαποτελεί ένα συνδυασμό από ιχθυέλαιο, έλαιο λιναρόσπορου και έλαιο νυχτολούλουδου με υψηλή απόδοση σε Ωμέγα 3,6 και 9 λιπαρά οξέα για την υγεία της καρδιάς, των αγγείων και του εγκεφάλου.

   Tα DHA και ΕPΑ βοηθούν στη φυσιολογική λειτουργία τής καρδιάς. Tα DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία τού εγκεφάλου και της όρασης, καθώς και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τής χοληστερίνης. Πολλές μελέτες έχουν δείξει πως τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα έχουν αντιοξειδωτική δράση, ισχυρές αντιφλγεμονώδεις ιδιότητες, συμβάλλουν στην νοητική ανάπτυξη καθώς και καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες. Τα ωμέγα 6 λιπαρά οξέα έχουν αντιφλεγμονώδη δράση ενώ ανακουφίζουν από δερματικούς ερεθισμούς και παθήσεις (π.χ. έκζεμα). Η φόρμουλα λιπαρών οξέων είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού, του νευρικού και του αναπαραγωγικού συστήματος, ενώ επιπλέον βοηθά στην καλή εγκεφαλική λειτουργία και στην υγεία του δέρματος.

 

Συστατικά

Συστατικά Περιεκτικότητα
Fish oil 500mg
Flaxseed oil 400mg
Primrose oil 300mg

Omega fatty acids

Total Omega 3

Total Omega 6

Total Omega 9

350mg

258mg

76mg

LA – Linoleic acid (Omega 6)

ALA – alpha linolenic acid (Omega 3)

EPA – docosahexaenoic acid (Omega 3)

OA – Oleic acid (Omega 9)

DHA – Eicosapentsenoic acid (Omega 3)

GLA – Gamma linolenic acid (Omega 6)

231mg

200mg

90mg

76mg

60mg

27mg

 

Οδηγίες χρήσης

Ενήλικες λαμβάνετε 1 κάψουλα, κατά προτίμηση, μετά από γεύμα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις τού γιατρού σας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ