Τετάρτη 31 Μαΐου 2023
zoomable

Power Health
Power Health Classics Platinum Ester C 500 mg 50 tabs

Η αγαπημένη σας βιταμίνη σε εστερική μορφή
Power Health

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 19,90  € 11,94

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Power Health Classics Platinum Ester C 500 mgείναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C σε εστεροποιημένη μορφή το οποίο παρέχει μεγάλη απορρόφηση χωρίς να ερεθίζει το στομάχι.

  Η βιταμίνη C αποτελεί μια υδατοδιαλυτή αντιοξειδωτική βιταμίνη η οποία έχει την ικανότητα να αδρανοποιεί τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά στην παραγωγή αντισωμάτων καθώς και στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων ενώ συμμετέχει και στην παραγωγή κολλαγόνου της επιδερμίδας. Επιπλέον, παρέχει καρδιαγγειακή προστασία μειώνοντας την οξείδωση της LDL λιποπρωτεΐνης προστατεύοντας τα αγγεία από αθηρωμάτωση. Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και οι απαιτήσεις σε βιταμίνη αυξάνουν για τους καπνιστές, εγκύους και θηλάζουσες. Έλλειψη βιταμίνης C οδηγεί σε ατονία, μειωμένη ανοσοποίηση και σε βαριές περιπτώσεις σε μια ασθένεις που ονομάζεται σκορβούτο.

  Στη φόρμουλα της Platinum η βιταμίνη βρίσκεται σε εστεροποιημένη μορφή για μεγαλύτερη και καλύτερη αφομοίωση. Απορροφάται πολύ γρήγορα, είναι μη όξινη και πολύ φιλική για το στομάχι. Χάρη στις ιδιότητες του μορίου, μένει στον οργανισμό για πολλές ώρες, καλύπτοντας τις ανάγκες σε βιταμίνη όλο το 24ωρό. Δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη ή συντηρητικά.

 

Συστατικά

Ester C (calcium ascorbate) 500 mg

 

Οδηγίες χρήσης

Λαμβάνετε 1 δισκίο πριν το γεύμα

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ