Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023
zoomable

Power Health
Power Health Classics Platinum B-vit 12 1000 μg 60 tabs

1.000μg κυανοκοβαλαμίνης
Power Health

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 14,50  € 7,98

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Power Health Classics Platinum B-vit 12 1000 μg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη Β12, με τη μορφή της κυανοκοβαλαμίνης.  Η βιταμίνη Β12, ή αλλιώς κυανοκοβαλαμίνη είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος Β, η οποία είναι ευεργετική για πολλές λειτουργίες τού οργανισμού μας. Η βιταμίνη Β12 βρίσκεται κυρίως σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης, γι’ αυτό επιλέγεται συχνά σαν συμπλήρωμα διατροφής από τους χορτοφάγους.

   Η βιταμίνη Β12 είναι απαραίτητη για το φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικούκαι ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά και τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού και την παραγωγή ενέργειας.

   Η επάρκεια σε βιταμίνη Β12 :

  • Εξασφαλίζει ενέργεια για τον οργανισμό καταπολεμώντας το αίσθημα της κούρασης και της κόπωσης
  • Συμβάλλει στην καλή υγεία δέρματος και μαλλιών
  • Στηρίζει το νευρικό σύστημα και βελτιώνει τα συμπτώματα της κατάθλιψης
  • Συμβάλλει στην ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Βοηθά στην πρόληψη της αναιμίας
  • Βοηθά στη μείωση των καρδιαγγειακών παθήσεων

   Από τη λήψη του  Power Health Classics Platinum B-vit 12 μπορούν να επωφεληθούν οι χορτοφάγοι, οι ηλικιωμένοι, άτομα με προβλήματα απορρόφησης της βιταμίνης Β12 αλλά και όσοι λαμβάνουν αντιόξινα φάρμακα. 

 

Συστατικά

Ανά ταμπλέτα Vitamin B12 (cyanocovalamin) 1000 μg 

 

Οδηγίες Χρήσης

1 δισκίο, κατά προτίμηση πριν από το πρωινό γεύμα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις τού γιατρού σας. Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός κι αν συνιστάται από το γιατρό σας. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Κλείνετε επιμελώς το καπάκι μετά από κάθε χρήση. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον (έως 25ο C), μακριά από τα παιδιά με το καπάκι ερμητικά κλειστό. Να μην εκτίθεται σε θερμότητα, φως ή υγρασία.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ