Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023
zoomable

Power Health
Power Health Classics Platinum Arthrosis 30 tabs

Με θειική γλυκοζαμίνη & χονδροϊτίνη
Power Health

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 24,95  € 14,97

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To Power Health Arthrosis είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο βοηθά στην κινητικότητα των αρθρώσεων, στην υγεία των συνδέσμων και των οστών.

   Η γλουκοζαμίνη αποτελεί έναν αμινοσακχαρίτη ο οποίος δεν συντίθεται στον οργανισμό με αποτέλεσμα να πρέπει να λαμβάνεται μέσω της διατροφής. Η χονδροϊτίνη αποτελεί μια εξωκυττάρια ουσία η οποία είναι υπέυθυνη για την ελαστικότηατ των χόνδρων. Καταστάσεις όπου υπάρχει εκφύλιση του χόνδρου και μείωση του αρθρικού υγρού είναι η οστεοαρθρίτιδα, η χονδροπάθεια ενώ συμβαίνει φυσιολογικά και με το γήρας. Η λήψη συμπληρώματος που περιέχει γλουκοζαμίνη και χονδροϊτίνη φαίνεται να βελτιώνει σημαντικά την κινητικότητα και την ευλυγισία των αρθρώσεων, ενώ βελτιώνεται σημαντικά η συνοχή των χόνδρων και των αρθρώσεων. 

   To MSM (methyl-sulfonyl-methane ή dimethyl sulfone) απoτελεί μια θειούxο ένωση η οποία έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η μείωση της φλεγμονής, συνεπάγεται και μείωση του πόνου στην περιοχή των αρθρώσεων με αποτέλεσμα να βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα ζωής τω ασθενών. Η φόρμουλα περιέχει επιπλέον ένα σύνολο βιταμινών και ιχνοστοιχείων όπως χαλκό, μαγγάνιο και βιταμίνη C τα οποία συμβάλλουν στον σχηματισμό κολλαγόνου καθώς και στην ευρύτερη υγεία των οστών, των χόνδρων και τoυ συνδετικού ιστού.

 

Είναι κατάλληλο για:

  • Ηλικιωμένους με αρθριτικά
  • Άτομα με χονδροπάθειες και αρθρίτιδες
  • Αθλητές
  • Άτομα που εργάζονται σε ορθοστασία
  • Υπέρβαρους που καταπονούνται οι αρθρώσεις των κάτω άκρων

Συστατικά

Συστατικά

Περιεκτικότητα

Ανά ταμπλέτα
Θειική Γλυκοζαμίνη 500mg
Θειική Χονδροϊτίνη 400mg
MSM 150mg
Βιταμίνη C 150mg
Κολλαγόνο 100mg
Κουρκουμάς 60mg
Μαγγάνιο 2mg
Χαλκός 1mg

 

Oδηγίες χρήσης

Ενήλικες, λαμβάνετε 1 δισκίο, κατά προτίμηση, μετά από το γεύμα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις τού γιατρού σας. Διαβητικοί, συνιστάται ιατρική συμβουλή.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ