Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
zoomable

Share this Product:

Healthia
HEALTHIA - Healthia Kid Flora 30gr

Συμπλήρωμα προβιοτικών και πρεβιοτικών για παιδιά και βρέφη
HEALTHIA

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 45,00

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Περιέχει 7 διαφορετικά στελέχη από ευεργετικά βακτήρια (1 δισεκατομμύριο μικρο-οργανισμοί ανά φακελάκι) φιλικά προς τη χλωρίδα του εντέρου 100% φυσικά απαντώμενες, συμπεριλαμβανομένου και του στελέχους Bifidobacterium infantis που είναι ενδεδειγμένο για παιδιά, καθώς και το πρεβιοτικό fructooligosaccharides (FOS).

Σχεδιαμένο ειδικά για να συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας τόσο του εντέρου όσο και της χλωρίδας αυτού, μετά από λήψη αντιβίωσης ή μετά από πεπτικές διαταραχές. Μπορεί ακόμη να προσφέρει ενίσχυση στην άμυνα του οργανισμού των βρεφών, των νηπίων ή των μικρών παιδιών που έρχονται σε επαφή με άλλα παιδάκια σε παιδότοπους, παιδικούς ή βρεφονηπιακούς σταθμούς, όπου κυκλοφορούν ιώσεις και μικρόβια.

Ιδανικό για

  • καλή υγεία της εντερικής χλωρίδας
  • στομαχικές διαταραχές
  • ανοσία
  • υποστήριξη του μηχανισμού άμυνας ενάντια στα παθογόνα βακτήρια
  • βελτίωση της πέψης
  • Παιδάκια όλων των ηλικιών, ειδικά εκείνων που δυσκολεύονται να καταπιούν χάπια ή κάψουλες

Οδηγίες Χρήσης: 1 φακελάκι να δίνεται στο παιδί καθημερινά μαζί η μετά το φαγητό για μια περίοδο τουλάχιστον 15 ημερών, ή όπως σας συμβουλέψει ο θεράπων ιατρός ή ο φαρμακοποιός σας.

Προφυλάξεις - αντενδείξεις: Περιέχει ίχνη σόγιας. Περιέχει ίχνη γάλακτος σε επίπεδα όμως που δεν επιδρούν σε άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα διατροφής ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ