Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021
zoomable

Share this Product:

Healthia
HEALTHIA - Colon Oxygen 845mg / 100caps

Αποτοξίνωση του εντέρου
HEALTHIA

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 58,00  € 43,50

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα δε περιέχει βότανα ή άλλα φυτικά στοιχεία και είναι κατάλληλο για όσους έχουν ευαισθησία ή αλλεργίες σε βότανα και σε όσους έχουν αποκτήσει ανοχή και αντίσταση σε τέτοια σκευάσματα και πλέον είναι αναποτελεσματικά. Είναι σχεδιασμένο για να συμβάλλει στην επανεκκίνηση της καθημερινής λειτουργίας του εντέρου με σωστές και πλήρης εντερικές κενώσεις.

Ενώ τα περισσότερα υπακτικά σκευάσματα στοχεύουν στην εντερική κένωση με το να "σπρώχνουν" τα περιττώματα εκτός του μπλοκαρισμένου εντέρου, το Colon Oxygen της Healthia οξυγονώνει τους ιστούς, μαλακώνει τα περιττώματα, τα αποκολλά από τα εντερικά τοιχώματα για να αποβληθούν άμεσα ώστε να ανακουφιστεί το όργανο. Αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για περιπτώσεις χρόνιας δυσκοιλιότητας καθώς θα αποβληθούν πλήρως παλιά "μπλοκαρισμένα" περιττώματα και κοπρόλιθοι που μακροπρόθεσμα δύναται να δημιουργήσουν σοβαρότατα θέματα υγείας του εντέρου. 

Ιδανικό για:

  • αποτοξίνωση του εντέρου
  • σκληρά περιττώματα που προκαλούν πόνους
  • δραστική ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα
  • άτομα με ευαισθησία σε βότανα και φυτικά εκχυλίσματα
  • οξυγόνωση του εντέρου και αποβολή επιβλαβών τοξινών
  • καλλιέργεια και πολλαπλασιασμός των ευεργετικών βακτηρίων στη χλωρίδα του εντέρου
  • αποκόλληση και απομάκρυνση πλάκας περιττωμάτων από τα εντερικά τοιχώματα

Σημείωση:

Μαλακά περιττώματα ή ακόμη και διάρροια μπορεί να παρατηρηθεί αρχικά με τη λήψης του Colon Oxygen λόγω της καθαρκτικής του ιδιότητας. Κάτω από κανονικές συνθήκες αυτό τα διαρκέσει λίγες μέρες, καθώς θα αποβάλλεται σταδιακά η πλάκα γύρω από τα εντερικά τοιχώματα. Σε περίπτωση που οι κενώσεις με διάρροια επιμένουν μειώστε τη δοσολογία ή αυξήστε τη λήψη διαιτητικών ινών με περιεκτικότητα σε ψύλλιο ή άλλες άπεπτες ίνες (πχ το uper Cannabis Protein ή το Super Veggie Protein) για να μειώσετε το σύμπτωμα. Διαφορετικά λαμβάνετε το Colon Oxygen μαζί με το φαγητό.

Συμπτώματα όπως φούσκωμα ή κράμπες είναι συνήθως αποτέλεσμα μή λήψης αρκετής ποσότητας νερού σε ημερήσια βάση ή ακόμη και αφυδάτωσης. Άλλα συμπτώματα αφυδάτωσης είναι οι πονοκέφαλοι, η ακμή (ως αποτέλεσμα επανασυσσώρευσης τοξινών). Σταματήστε τη λήψη σε περίπτωση πόνου, ναυτίας ή εμετού. Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας.

Οδηγίες Χρήσης: Λαμβάνετε 2 εώς 5 κάψουλες με άδειο στομάχι, 1 εώς 3 φορές την ημέρα μαζί με ένα ποτήρι χυμό λεμονιού, πορτοκάλι ή γκρέϊπφρουτ για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Μην υπερβείτε τις 15 κάψουλες ημερησίως. Διατηρήστε τη δοσολογία που έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα εώς και 6 εβδομάδες. Κατόπιν μειώστε τη δοσολογία στις 1 εώς 3 κάψουλες την ημέρα για συντήρηση.

Προφυλάξεις - αντενδείξεις: Δε θα πρέπει να λαμβάνετε παράλληλα με άλλα αντιόξινα σκευάσματα ή παράλληλα με συμπληρώματα ασβεστίου, για τουλάχιστον 6-8 ώρες. 450mg μαγνησίου ενδέχεται να προκαλέσει ελαφριά στομαχική διαταραχή σε άτομα με ευαισθησία. 

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα διατροφής ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ