Τρίτη 22 Ιουνίου 2021
zoomable

Share this Product:

Healthia
HEALTHIA -Ultra Yacon Root 500mg / 60caps

Super food για την απώλεια βάρους
HEALTHIA

Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

€ 32,90  € 24,68

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μια ρίζα γνωστή στη Λατινική Αμερική εδώ και εκατοντάδες χρόνια με αμέτρητες ιδιότητες για την υγεία έρχεται στα χέρια σας από τη Healthia. Ολοένα και περισσοτερες μελέτες βρίσκουν το φως της δημοσιότητας για τα οφέλη του yacon root, τόσο στην υγεία όσο και στην ταχύτατη απώλεια βάρους. Η δράση του είναι τέτοια που πρόσφατα συγκαταλέχθηκε στα λεγόμενα "superfoods".

Διαθέτει πληθώρα από θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, φυτικές ίνες, ιχνοστοιχεία, φυτοχημικές ενώσεις και άριστης ποιότητας υδατάνθρακες. Ένα από τα βασικά θρεπτικά συστατικά που περιέχει το yacon root είναι οι φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, οι οποίοι μπορούν και μειώνουν την έκκριση μιας ορμόνης που λέγεται "γκρελίνη". Η γκρελίνη είναι υπεύθυνη για το αίσθημα της πείνας.Μισή με μια ώρα πριν από το γεύμα όμως, μια κάψουλα yacon root της Healthia θα μειώσει αισθητά την πείνα, θα καταστείλει τη λαιμαργία και θα δημιουργήσει γρηγορότερα το αίσθημα του κορεσμού!!!  Πέραν τούτου, οι φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες έχουν προβιοτική δράση βοηθώντας περαιτέρω το μεταβολισμό και την καλή υγεία του εντέρου.

Οδηγίες Χρήσης: Λαμβάνετε 1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα. Για καλύτερα αποτελέσματα λαμβάνετε 20-30 λεπτά πριν από κάποιο γεύμα.

Προφυλάξεις - αντενδείξεις: Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση από άτομα κάτω των 18 ετών καθώς και από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας εάν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα διατροφής ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης διατροφής.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ