Κυριακή 04 Ιουνίου 2023
zoomable

Lanes
LiverAde για Φυσιολογική ηπατική λειτουργία 30 φυτικές ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής για την λειτουργίας του συκωτιού.
LiverAde

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 14,90  € 11,18

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Φυσιολογική ηπατική λειτουργία

Περιγραφή 

Συμπλήρωμα διατροφής με χολίνη, κουρκουμά, γαϊδουράγκαθο, αγκινάρα και άλλα φυτικά συστατικά, 8 βιταμίνες, αμινοξέα, CoQ10, ψευδάργυρο.

Ιδιότητες 

To LiverAde είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σχεδιασμένο για την υποστήριξη της καλής ηπατικής λειτουργίας, που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού αφού επιτελεί καθημερινά πολυσύνθετες λειτουργίες. Επομένως η αποτοξίνωση του συκωτιού είναι σημαντική παράμετρος για την καλή υγεία του οργανισμού. Η σύνθεση του LiverAde συνδυάζει 8 βιταμίνες, αμινοξέα και φυτικά εκχυλίσματα με χολίνη, η οποία χάρη στη λιποτροπική της δράση, συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής ηπατικής λειτουργίας καθώς και στο φυσιολογικό μεταβολισμό λιπιδίων, συμπεριλαμβανομένης της χοληστερόλης, έτσι ώστε να αποτρέπεται η υπερβολική συσσώρευσή τους στο ήπαρ. Τα φυτικά εκχυλίσματα από αγκινάρα, κουρκουμά, γαϊδουράγκαθο, πικραλίδα, γκρέιπφρουτ, πράσινο τσάι, τζίνγκο μπιλόμπα, παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για την καλή λειτουργία του ήπατος. Η αγκινάρα με τη δραστική κυναρίνη και το γαϊδουράγκαθο χάρη στο ενεργό συστατικό σιλιμαρίνη, προσφέρουν αντιοξειδωτική δράση και βοηθούν στην αποτοξίνωση του συκωτιού, απομακρύνοντας τις άχρηστες ουσίες από το σώμα.  Επίσης τo γαϊδουράγκαθο συχνά χρησιμοποιείται για την προστασία του ήπατος από την κατανάλωση αλκοόλ ή φαρμάκων που το επιβαρύνουν. Ο κουρκουμάς, χάρη στη κουρκουμίνη θεωρείται ότι έχει προστατευτική δράση στο συκώτι, συμβάλλοντας σημαντικά στην ομαλή λειτουργία του, στην τόνωση και απομάκρυνση τοξινών, ενώ επίσης βοηθά τη χοληδόχο κύστη να εκκρίνει χολή, βοηθώντας στην πέψη των λιπών. Η πικραλίδα παρουσιάζει διουρητικές και ευεργετικές για το συκώτι ιδιότητες ενώ το συνένζυμο Q10 και η L-καρνιτίνη έχουν σημαντικό ρόλο στον εφοδιασμό του οργανισμού με ενέργεια.

Πίνακας Διατροφικής Ανάλυσης 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΑ ΔΙΣΚΙΟ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ % Σ.Η.Π.
Χολίνη 200mg
Βιταμίνη C 80mg 100
L-γλουταμίνη 50mg 200
Βιταμίνη Β1 1,1mg 100
Βιταμίνη Β2 1,4mg 100
Βιταμίνη Β6 1,4mg 100
Βιταμίνη Β12 2,5μg 100
Φολικό οξύ 200μg 100
Βιταμίνη D 10μg 200
Ψευδάργυρος 10mg 100
Βιτ. Α (από β-καροτίνη) 800μg (5mg) 100
Γαιδουράγκαθο εκχύλ. 40:1 (σιλυμαρίνη 80%) Ισοδ. 300mg

(240mg)

Κουρκουμάς εκχύλ. 10:1 ισοδ. 100mg
Αγκινάρα εκχύλ. 25:1 ισοδ. 50mg
Γκρέιπφρουτ εκχύλ. 5:1 ισοδ. 50mg
Πράσινο τσάι εκχύλ. 10:1 ισοδ. 25mg
Τζίνγκο μπιλόμπα εκχύλ. 50:1 ισοδ. 20mg
Πικραλίδα εκχυλ. 5:1 ισοδ. 100mg
CoQ10 10mg

*  Σ.Η.Π. = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη.

Πλεονεκτήματα Χρήσης 

To LiverAde συνδυάζει ένα φάσμα επιλεγμένων συστατικών που συμπεριλαμβάνουν φυτικά συστατικά με τις απαραίτητες βιταμίνες, με αμινοξέα και συνένζυμο Q10 που συγχρόνως προσδίδουν την απαραίτητη ενέργεια στο συκώτι και στον οργανισμό για την εύρυθμη λειτουργία του. Χάρη στα ενεργά συστατικά όπως η χολίνη, το γαϊδουράγκαθο, η αγκινάρα και ο κουρκουμάς με γνωστές ηπατοπροστατευτικές ιδιότητες έχουν ευεργετικά οφέλη στην καλή ηπατική λειτουργία, υποστηρίζοντας την αποτοξίνωση και ενισχύοντας τα τοιχώματα των ηπατικών κυττάρων. Με αυτόν τον τρόπο εμποδίζουν την είσοδο τοξινών στο συκώτι ενώ συγχρόνως βοηθούν στην εξουδετέρωση των τοξινών που έχουν ήδη εισχωρήσει και στην αναγέννηση των κατεστραμμένων ηπατικών κυττάρων. Το Liverade σε μια μόνο ταμπλέτα προσφέρει τα απαραίτητα συστατικά για την υποστήριξη της καλής λειτουργίας του συκωτιού.

Συνιστάται σε 

Άτομα που χρειάζονται ένα διατροφικό συμπλήρωμα για υποστήριξη της ηπατικής υγείας, για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με το αλκοόλ ή επιθυμούν να καθαρίσουν το συκώτι και να βελτιώσουν την ηπατική λειτουργία παράλληλα με ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο και τρόπο ζωής.

Μορφή- Συσκευασία 

30 ταμπλέτες σε γυάλινο μπουκάλι.

Προτεινόμενη Δοσολογία 
Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα την ημέρα με το κύριο γεύμα.

Σύνθεση 

Διτρυγική χολίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, διυδρικό φωσφορικό διασβέστιο, βιταμίνη C, L-καρνιτίνη, L-λυσίνη, L- γλουταμίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη χρωστική (διοξείδιο τιτανίου, πολυδεξτρόζη, ταλκ, μέσης αλύσου λιπαρά οξέα, κίτρινο οξείδιο σιδήρου), β-καροτίνη, εκχύλ. πικραλίδας, στεατικό μαγνήσιο, βιταμίνη Β3, L-γλουταθειόνη, οξείδιο ψευδαργύρου, εκχύλ. γκρέιπφρουτ, CoQ10, εκχύλ. κουρκουμά, διοξείδιο πυριτίου, εκχύλ. γαϊδουράγκαθου, βιταμίνη D3,  εκχύλ. πράσινου τσαγιού, εκχύλ. αγκινάρας, βιταμίνη Β6, Β2, Β1, εκχύλ. τζίνγκο μπιλόμπα, φολικό οξύ, βιταμίνη Β12.

Δεν περιέχει: Ζάχαρη, γλουτένη, τεχνητά χρώματα, λακτόζη, συντηρητικά

Έγκυες/Θηλάζουσες: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Παιδιά: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
Διαβητικοί: Δεν περιέχει ζάχαρη.

Ειδικές Προφυλάξεις: Να αποφεύγεται η χρήση από άτομα που ακολουθούν θεραπεία με αντιπηκτικά, ηπαρίνη, ασπιρίνη και βαρφαρίνη καθώς και αιμοπεταλιακά φάρμακα, λόγω αλληλεπίδρασης με το Ginkgo biloba. Επίσης να αποφεύγεται η χρήση σε περίπτωση αλλεργίας στα φυτικά συστατικά που περιέχονται. Σε κάθε περίπτωση αν ακολουθείται φαρμακευτική αγωγή ή σε περίπτωση αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας θα πρέπει να ζητείται η γνώμη του θεράποντος ιατρού.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 48956/14.6.16.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ