Τετάρτη 19 Μαΐου 2021
zoomable

Share this Product:

CUPRON
CUPRON™ Anti-Odor Outdoor Socks

Αποσμητικές κάλτσες
Κάλτσες εξωτερικών δραστηριοτήτων CUPRON

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 19,90  € 19,90

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αποσμητικές κάλτσες για επιπρόσθετη αντοχή σε εξωτερικές δραστηριότητες CUPRON™ (χακί). Η ενισχυμένη ύφανση σε συνδυασμό με τα ιόντα χαλκού δημιουργεί μια φυσική ζώνη προστασίας η οποία εξουδετερώνει κατά 99.9% την ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων, παραμένοντας ενεργή σε όλη τη διάρκεια ζωής της κάλτσα
 
Oι καλές κάλτσες στις δυσκολίες φαίνονται! 

Οι έντονες εξωτερικές δραστηριότητες, όπως η ορειβασία, η αναρρίχηση, και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, καταπονούν τα πόδια και ιδιαίτερα τα πέλματα που αποτελούν τη βάση του ανθρώπινου σώματος. Οι κάλτσες CUPRON™ φροντίζουν και προστατεύουν τα πέλματα από επίπονες και δυσάρεστες καταστάσεις βοηθώντας μας να έχουμε υγιή και ξεκούραστα πόδια.

Όταν δεν καθίσταται δυνατή η συχνή αλλαγή καλτσών χρειάζεστε μία κάλτσα η οποία να είναι ανθεκτική. Η ενισχυμένη ύφανση των καλτσών CUPRON™ Outdoor  σε συνδυασμό με τα ιόντα χαλκού δημιουργεί μια φυσική ζώνη προστασίας η οποία εξουδετερώνει κατά 99.9% την ανάπτυξη βακτηρίων και μυκήτων, παραμένοντας ενεργή σε όλη τη διάρκεια ζωής της κάλτσας, ανεξάρτητα από τις καταπονήσεις που μπορεί να υποστεί. 

Με την τεχνολογία Cupron, ιόντα χαλκού ενσωματώνονται στις ίνες της σόλας κάθε κάλτσας δημιουργώντας έτσι μια φυσική ζώνη προστασίας, η οποία με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο εξαλείφει κατά 99.9% την ανάπτυξη των βακτηρίων και των μυκήτων που προκαλούν κακοσμία στα πόδια και άλλα προβλήματα.

Οδηγίες πλύσης: Δεν ενδείκνυται η χρήση μαλακτικού ρούχων ή απορρυπαντικών με πυριτικά συστατικά για την πλύση του προϊόντος.

Τεχνικές Προδιαγραφές

76% Βαμβάκι, 15% Nylon, 8% Πολυεστέρας Cupron, 1% Lycra/Spandex

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ