Κυριακή 09 Μαΐου 2021
zoomable

Share this Product:

Avene
Pediatril Creme De Change 50ml (Κρέμα Αλλαγής Πάνας)

Εμπλουτισμένη με απαλυντικό παράγοντα και ενυδατική γλυκερίνη
Κρέμες Αλλαγής Πάνας - Σύγκαμα

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 9,40  € 7,99

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εμπλουτισμένη με απαλυντικό παράγοντα και ενυδατική γλυκερίνη, για να προστατέψει τους ευαίσθητους γλουτούς του μωρού σας από τις κοκκινίλες. Σε παχύ στρώμα, μετά από κάθε αλλαγή πάνας.

Το δέρμα του μωρού είναι από τη φύση του ευαίσθητο...Είναι n 1n ασπίδα προστασίας του απέναντι στο περιβάλλον. Καθώς όμως το δέρμα είναι ακόμη ανώριμο, δε μπορεί να ασκήσει πλήρως το ρυθμιστικό του ρόλο και το ρόλο του ως φραγμός. Είναι επομένως αναγκαίο να προσφέρουμε στα μωρά τα πιο ασφαλή προϊόντα. Τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avene ανέπτυξαν τη δερμοπαιδιατρική σειρά υγιεινής και φροντίδας Pediatril, πλούσια σε ιαματικό νερό της Avene και η οποία ανταποκρίνεται σε υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Προϊόντα πλούσια σε Ιαματικό Νερό της Ανene, συνθέσεις με ελάχιστο αριθμό συστατικών, επιλεγμένα για τη μέγιστη απαλότητα και την άριστη ανοχή τους. Χωρίς άρωμα, χωρίς χρωστικές, χωρίς οινόπνευμα και χωρίς συντηρητικά paraben. Ελεγμένα από παιδίατρους και Δερματολόγους. Κατάλληλα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα, ακόμα και το δέρμα με τάση ατοπίας. Τα προϊόντα αυτά έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους και έχουν επιδείξει πολύ υψηλή ανοχή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Avene Aqua, Glycerin, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Dulcis, Glyceryl Stearate, Magnesium Aluminium Silicate, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε την σε καθαρό και στεγνό δέρμα, σε παχύ στρώμα, μετά από κάθε αλλαγή πάνας και ειδικότερα πρν από τον ύπνο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ