Δευτέρα 02 Αυγούστου 2021
zoomable

Share this Product:

Avene
Μαλλακτικό Trixera Selectiose Baume Emollient 200ml

Μαλακτικό Βάλσαμo για Ξηρό ή και με Τάσεις Ατοπίας Δέρμα
Κρέμες - Μαλλακτικά

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 16,60  € 13,30

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κρέμα με πολύ πλούσια υφή για όλες τις περιπτώσεις έντονης δερματικής ξηρότητας του βρέφους, του παιδιού και του ενηλίκου.

Το μαλακτικό αυτό προϊόν, χωρίς άρωμα και χωρίς paraben, αποτελεί ένα βάλσαμο που δρα σε όλους τους παράγοντες της δερματικής ξηρότητας και καταπραΰνει τους ερεθισμούς του δέρματος.

Ενδείξεις: Μαλακτική φροντίδα υψηλής ανοχής, χωρίς άρωμα και χωρίς paraben, ειδικά σχεδιασμένη για όλες τις καταστάσεις μέτριας έως έντονης δερματικής ξηρότητας του βρέφους, του παιδιού και του ενηλίκου:

  • Ατοπικά δέρματα
  • Ξηρά ή πολύ ξηρά δέρματα από τη φύση τους
  • Αφυδατωμένα δέρματα λόγω φαρμακευτικών αγωγών

Το Ιαματικό νερό της Avene, με καταπραϋντικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες, μειώνει τα αισθήματα έλλειψης άνεσης και καταπραϋνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα.

H Selectiose, δραστικό συστατικό προϊόν έρευνας της Pierre Fabre Dermo - Cosmetique, βοηθά στον περιορισμό της υπεραντιδραστικότητας του δέρματος, περιορίζοντας τη συρροή αντιδρώντων κυττάρων στο δέρμα.

Καταπολέμηση της έντονης ξηρότητας:

Τα οφέλη του

  • Αναδομητικό : Το φυτικό λιπιδικό τρίο που περιέχεται στη σύνθεσή του αναδομεί δραστικά τον προστατευτικό φραγμό του δέρματός σας και η Σελεκτιόζη, κατοχυρωμένη καινοτομία, περιορίζει τους δερματικούς ερεθισμούς.
  • Ανακουφιστικό :Τα συστατικά του μειώνουν την επιθυμία για ξύσιμο και τα αισθήματα έλλειψης άνεσης.
  • Καταπραϋντικό : Το ιαματικό Νερό της Avène που λαμβάνεται απευθείας από την Πηγή, διατηρεί άθικτες όλες τις καταπραϋντικές, αντι-ερεθιστικές και απαλυντικές ιδιότητές του.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καθαρίστε τις πολύ ξηρές περιοχές του προσώπου ή του σώματός σας με το μαλακτικό καθαριστικό Gel Trixera+.Εφαρμόστε το μαλακτικό Baume 1-2 φορές την ημέρα στις προβληματικές περιοχές. Πρόσωπο και σώμα.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ