Παρασκευή 07 Μαΐου 2021
zoomable

Share this Product:

Vichy
Neovadiol Gf Κρέμα Hμέρας Ξηρή Επιδερμίδα 50ml

Εξειδικευμένη φροντίδα για την εμμηνόπαυση
Κρέμες Προσώπου

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 32,98  € 26,39

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Για γυναίκες στην εμμηνόπαυση, οι οποίες θέλουν να καταπολεμήσουν τις συνέπειες της επιβράδυνσης της ορμονικής δραστηριότητας: έλλειψη πυκνότητας και όγκου στα χαρακτηριστικά του προσώπου - για ξηρές επιδερμίδες.

30 χρόνια εμπειρίας στη μηχανική ιστών κατέδειξαν το σημαντικό ρόλο ορισμένων πρωτεϊνών στη δημιουργία αναδομημένου δέρματος στο εργαστήριο. Τα Εργαστήρια Vichy δημιούργησαν την Τεχνολογία Αναδόμησης των Ιστών, η οποία διεγείρει τους αυξητικούς παράγοντες για αναδόμηση των στιβάδων της επιδερμίδας σε 10 ημέρες. Η καινοτομία αυτή οφείλεται στο συνδυασμό μοναδικών συστατικών: Proteic Gf, απαραίτητη πρωτεϊνη για την αναδόμηση των στιβάδων, το οποίο ενισχύει τη σύνθεση αυξητικών παραγόντων, και Pro-Xylane που ενισχύει τον ιστό στήριξης, δεξαμενή των αυξητικών παραγόντων.

Η Neovadiol GF είναι η 1η φροντίδα με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στις 3 πιο βασικές ζώνες του προσώπου στην εμμηνόπαυση. Αποτελέσματα: τα ζυγωματικά ανορθώνονται, η χαλάρωση στο λαιμό μειώνεται και το περίγραμμα του προσώπου αναπλάθεται. Εμπλουτισμένη με Phytodoline, φυτικό εκχύλισμα που αποσυμφορεί τους ιστούς της επιδερμίδας και επαναφέρει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Η υποαλλεργική της σύνθεση έχει δοκιμαστεί υπό δερματολογικό έλεγχο. Περιέχει καταπραϋντικό και τονωτικό Ιαματικό Νερό της Vichy. Χωρίς paraben. Η εξαιρετική υφή συνδυάζει την άνεση με την εντατική θρέψη. Αφήνει ένα δροσερό τελείωμα χωρίς να κολλάει. Με μια πρωτοποριακή μελέτη «Καλύτερη Ζωή στην Εμμηνόπαυση», τα Εργαστήρια Vichy αποδεικνύουν ότι η φροντίδα Neovadiol Gf είναι αληθινή φροντίδα υγείας: πέρα από την ευεργετική της δράση στην επιδερμίδα, έχει επιπλέον σημαντικά οφέλη στην ψυχική κατάσταση των γυναικών σε εμμηνόπαυση, καθώς συμβάλλει στην καθημερινή βελτίωση της ποιότητας ζωής τους: λιγότερες εξάψεις και δυσκολίες στον ύπνο. Έτσι, το επίπεδο της ζωής τους πλησιάζει αρκετά σε αυτό των γυναικών που δεν βρίσκονται σε εμμηνόπαυση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόζεται καθημερινά πρωί ή/και βράδυ. Διατίθεται σε δύο υφές: για κανονικές προς μικτές επιδερμίδες και για ξηρές επιδερμίδες.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ