Κυριακή 04 Ιουνίου 2023
zoomable

Vichy
Idealia Κανονική & Μεικτή Επιδερμίδα 50ml

Φροντίδα Λάμψης & Λείανσης για κανόνικη & μεικτή επιδερμίδα με τσάι Κομπούχα
Κρέμες Προσώπου

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 27,41  € 21,93

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

H Vichy παρουσιάζει τη NEA κρέμα ημέρας Idealia, την πρώτη φροντίδα για ιδανική επιδερμίδα που αποκαθιστά την υγεία της επιδερμίδας σε κάθε επίπεδο, κύτταρο προς κύτταρο. Η Idealia λειτουργεί σε βάθος για να επαναφέρει την όψη της ιδανικής επιδερμίδας στην επιφάνεια.

Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα πιο λεία, με ομοιογενές ανάγλυφο και λιγότερο ορατούς πόρους, ομοιόμορφη απόχρωση με μείωση των δυσχρωμιών και εξομάλυνση της μικροκυκλοφορίας, λείανση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης.

Με την πάροδο του χρόνου, το στρες, η κούραση και οι περιβαλλοντικές συνθήκες κάνουν την επιδερμίδα να χάνει στοιχεία από την ιδανικότητά της. Τα προβλήματα αυτά τα βλέπεις –καθώς η επιδερμίδα γίνεται θαμπή και οι δυσχρωμίες εντονότερες–, τα αγγίζεις –αντιλαμβάνεσαι την ανομοιογένεια– και τα αισθάνεσαι, αφού η επιδερμίδα γίνεται ευαίσθητη, αντιδρά και αναζητά την ανανέωση.

Τα εργαστήρια της Vichy, συνεχίζοντας την εξειδίκευσή τους στην αντιγήρανση, εντόπισαν τα προβλήματα αυτά και διεξήγαγαν μια παγκόσμια ποιοτική έρευνα (σε 385 γυναίκες όλων των φυλών ηλικίας 20-60 ετών) με αποτέλεσμα τον ορισμό ενός νέου φαινομένου: την απώλεια της ιδανικής επιδερμίδας.

Κάθε γυναίκα που συμμετείχε στην έρευνα εξέφρασε με το δικό της τρόπο το όνειρό της. Όλα τα όνειρα είχαν κάτι κοινό, πέρα από ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας, την ιδανική επιδερμίδα: μια επιδερμίδα υγιή στο βάθος αλλά και στην επιφάνεια. Μια επιδερμίδα που αντανακλά την εσωτερική της ομορφιά, που συμπεριφέρεται ως απόλυτα υγιής και μπορεί να αντιστέκεται στο χρόνο, την κούραση και τις αντιξοότητες της καθημερινότητας. Οι γυναίκες θέλουν να μπορούν να στηρίζονται στις σε βάθος αποτελεσματικές βιολογικές διεργασίες της επιδερμίδας τους και όχι στην επιφανειακή επιδιόρθωση, με στόχο την τέλεια, χωρίς σημάδια, ιδανική επιδερμίδα.

Η νέα Idealia, με την αποκλειστική της σύνθεση και τα 5 χρόνια ερευνών, κάνει το όνειρο για ιδανική επιδερμίδα πραγματικότητα.

Ένα μοναδικό ενεργό συστατικό, η κομπούχα (από φύλλα τσαγιού), αναγνωρισμένη εδώ και αιώνες στην κινεζική φαρμακοποιία για τις αναζωογονητικές ιδιότητές της, επιλέχθηκε από την Idealia. Περιέχει ένα φυσικό συνδυασμό ΑΗΑ + βιταμινών + προβιοτικών + πολυφαινολών που δεν μπορεί να αναπαραχθεί χημικά. Αποκτήθηκε με τεχνικές βιοτεχνολογίας που διατηρούν τις φυσικές της ιδιότητες, καθιστώντας την έτσι μια σπάνια και πολύτιμη ουσία που δρα σε όλα τα κριτήρια της ιδανικής επιδερμίδας: υφή, ομοιομορφία και εμφάνιση ρυτίδων.

Η Idealia έχει εθιστικό άρωμα και υφή τζελ διακριτικά ιριδίζουσα για άμεση λάμψη, ενώ χαρίζει μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε τη πρωί ή/και βράδυ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ