Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023
zoomable

NUXE
NUXELLENCE Detox - 50ml

Αποτοξίνωση, Νεανική Όψη & Αντιγήρανση / Για όλους τους τύπους επιδερμίδας
Κρέμες προσώπου

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 52,93  € 37,05

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Nuxe 

 Nuxellence Detox - Αποτοξίνωση, Νεανική Όψη & Αντιγήρανση (50ml) / Για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Κρέμα νύχτας-ορός 2 σε 1 για αποτοξίνωση και αντιγήρανση. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Με πασιφλόρα και ακακία Κωνσταντινούπολης. Λειαίνει, αναγεννά και αναζωογονεί τη θαμπή επιδερμίδα. Η νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας συνδέεται άμεσα με τη βέλτιστη κυτταρική λειτουργία. Μέσα στα κύτταρα, βρίσκονται τα μιτοχόνδρια, τα οποία παρέχουν στα κύτταρα την ενέργεια που τους χρειάζεται για να λειτουργήσουν ομαλά. Με τον καιρό η λειτουργία του μιτοχονδρικού DNA φθίνει και μειώνεται η παραγωγή ενέργειας. Ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα χάνει τη νεανική της λάμψη. Η αποκλειστική τεχνολογία της Nuxellence με 10 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, δρα στην καρδιά των κυττάρων, βοηθώντας τα να διατηρήσουν τα βέλτιστα επίπεδα ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας., για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Αποτέλεσμα: το πρωί, η επιδερμίδα είναι ανανεωμένη και το δέρμα φαίνεται φρέσκο και λαμπερό, σαν να είχατε 2 επιπλέον ώρες ύπνου. Νύχτα με τη νύχτα, το δέρμα φαίνεται αναζωογονημένο, λαμπερό και αποτοξινωμένο.

Περιέχει τουλάχιστον 91,7% φυσικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των Passion Flower (Πασιφλόρα), Anchusa και Παπαρούνα. Χωρίς paraben. Μη φαγεσωρογόνο.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Εφαρμόστε κάθε βράδυ, μόνη της ή σε συνδυασμό με την νυχτερινή φροντίδα σας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ