Κυριακή 09 Μαΐου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Baume Apres Shampooing au Dattier du Desert - Θρέψη & αναδόμηση / Για ξηρά & κατεστραμμένα μαλλιά (200ml)

Θρέψη - 88%, Πιο ανθεκτικά μαλλιά - 82%
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 10,50  € 7,35

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με εκχύλισμα από τους καρπούς της χουρμαδιάς της ερήμου, εμπλουτισμένοι από τη φύση τους σε λιπαρά οξέα και πρωτεΐνες, γνωστό για τις θετικές ιδιότητές του κατά του σπασίματος της τρίχας.

Καθημερινή φροντίδα για τα ξηρά, κατεστραμμένα και εύθραυστα μαλλιά, αυτή η απολαυστική κρέμα διεισδύει αμέσως στην καρδιά της ίνας, για να την επανορθώσει και να της χαρίσει γρήγορα ελαστικότητα και απαλότητα.

Με σύνθεση χωρίς σιλικόνη, γεμίζει την τρίχα σε όλο το μήκος της για να λειάνει τα λέπια και να προλάβει την ψαλίδα. 

Κύριο συστατικό: Χουρμάς της Ερήμου

Το άνθος του είναι κιτρινωπό, βρίσκεται σε ένα μίσχο μήκους 1 εκατοστού και έχει 5 πέταλα. Ο καρπός είναι σαρκώδης με σκληρό κουκούτσι, ωοειδής, αρχικά πράσινος και στη συνέχεια κίτρινος όταν είναι ώριμος και μοιάζει με το γνωστό χουρμά που καταναλώνουμε. Ο φλοιός είναι λεπτός και ο πολτός είναι γλυκόπικρος και κολλώδης. Το κουκούτσι είναι σκληρό, ωοειδές και μυτερό. 

Η χουρμαδιά της ερήμου αρχίζει να καρποφορεί στα 5 με 8 χρόνια μετά τη φύτευσή του και η ποσότητα των καρπών που παράγεται αυξάνει έως το 25ο έτος ζωής του.

Η συγκομιδή των καρπών γίνεται στη Σαχάρα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον οικοσύστημα. Οι καρποί ξεφλουδίζονται απαλά και συνθλίβονται χειρωνακτικά πριν οδηγηθούν στο εργοστάσιο εκχύλισης. όπου και παράγεται ένα συμπυκνωμένο εκχύλισμα με επιστημονικά ελεγμένη και κατοχυρωμένη δράση κατά του σπασίματος της τρίχας.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Δεν βαραίνει τα μαλλιά. 
  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Χωρίς paraben.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 

Εφαρμόστε τη μετά το λούσιμο με το σαμπουάν με το αντίστοιχο σαμπουάν.  Αφήστε να δράσει για 2-3'. Ξεπλύντε με άφθονο νερό.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ