Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
zoomable

Share this Product:

BIODERMA
BIODERMA - PHOTODERM AKN MAT Fluide SPF30 - 40ml Oily/Acne prone skin

Και για την πρόληψη αντιδράσεων δυσανεξίας στον ήλιο
BIODERMA

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 20,10  € 11,06

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Photoderm AKN Mat Fluide SPF30 - Αντηλιακή λεπτόρευστη κρέμα για ματ αποτέλεσμα (40ml) / Για λιπαρές-μεικτές ή με τάση ακμής επιδερμίδες

 

Η Photoderm AKN Mat Fluide SPF30 της Bioderma προσφέρει μέγιστη UVA (31) / UVB(SPF50) προστασία από τα ηλιακά εγκαύματα, την πρόληψη αντιδράσεων δυσανεξίας στον ήλιο και την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Ενεργοποιεί τις φυσικές άμυνες του δέρματος, προστατεύει από τους κινδύνους της κυτταρικής βλάβης και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση του δέρματος, μέσω της αποκλειστικής πατέντας Cellular Bioprotection.

Η Bioderma Photoderm AKN Mat Fluide SPF30 περιέχει το κατοχυρωμένο σμηγματορρυθμιστικό σύμπλεγμα Fluidactiv, που βελτιώνει την ποιότητα του σμήγματος και διατηρεί το δέρμα υγειές και καθαρό.

Η Bioderma Photoderm AKN Mat Fluide SPF30 έχει λεπτόρευστη, μη λιπαρή σύνθεση για ματ αποτέλεσμα με διάρκεια, που δεν αφήνει λευκά ίχνη

Βασικά χαρακτηριστικά 

  • Υποαλλεργική.
  • Μη φαγεσωρογόνα, με άριστη ανεκτικότητα.
  • Φωτοσταθερή. 
  • Χωρίς paraben.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε ομοιόμορφα και γενναιόδωρα την Bioderma Photoderm AKN Mat Fluide SPF30 πριν από την έκθεση στον ήλιο (μειωμένη ποσότητα του προϊόντος μειώνει το επίπεδο της προστασίας από τον ήλιο). Επαναλάβετε τη χρήση συχνά, πριν και μετά το κολύμπι, το σκούπισμα και τα σπορ.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ