Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Antipelliculaire Shampooing a la Capucine - Ξηρή πιτυρίδα (200ml)

Καταπραΰνει την αίσθηση κνησμού- 97%
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 8,80  € 6,16

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το σαμπουάν Antipelliculaire Shampooing a la Capucine της Klorane με εκχυλίσματα καπουτσίνο, είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση της ξηρής πιτυρίδας του τριχωτού.

To Klorane Antipelliculaire Shampooing a la Capucine καταπραΰνει την έντονη απολέπιση και χάρη στη γλυκοτροπελοσίδη αποτελεί άριστο καθαριστικό.

Οι εξυγιαντικές ιδιότητες του εκχυλίσματος καπουτσίνου, ενισχύονται από την παρουσία ενός ειδικού αντιπιτυριδικού συμπλέγματος.

Αποτέλεσμα: το Klorane Antipelliculaire Shampooing a la Capucine απομακρύνει γρήγορα την ξηρή πιτυρίδα, που εμφανίζεται με μικρά λευκά και ανάλαφρα λέπια που αποκολλώνται εύκολα από το τριχωτό της κεφαλής. Απόλυτα υγιή, τα μαλλιά ανακτούν τη λάμψη τους.

Κύριο συστατικό: Καπουτσίνο

Το Καπουτσίνο προέρχεται από τη Νότιο Αμερική και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τις αντισηπτικές του ιδιότητες.

Η επιλογή της καλλιέργειας αφορά το είδος Tropaeolum majus L., για τη μεγάλη του περιεκτικότητα σε γλυκοτροπεολίνη, ένα μόριο με καθαριστικές ιδιότητες των οποίων η αποτελεσματικότητα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη.

Το Klorane Antipelliculaire Shampooing a la Capucine έχει πολύ απαλή καθαριστική βάση που ξεμπλέκει τα μαλλιά

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Με ευχάριστο άρωμα.
  • Υποαλλεργικό.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφρμόστε το Klorane Antipelliculaire Shampooing a la Capucine  και αφήστε να δράσει για 3' και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Χρήση 2 φορές την εβδομάδα (ως εντατική αγωγή) και στη συνέχεια μία φορά την εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ