Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Crème de Jour sans rinçage au Lait de Papyrus - Λείανση / Ξηρά μαλλιά και μαλλιά που φριζάρουν (125ml)

Έλεγχος του φριζαρίσματος - 94%
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 12,20  € 8,54

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Φροντίδα λείανσης χωρίς ξέπλυμα με γαλάκτωμα Παπύρου που λειαίνει την ίνα της τρίχας χωρίς να τη βαραίνει. Πλούσια σε λειαντικά δραστικά συστατικά, η σύνθεσή της ελέγχει το φριζάρισμα και διευκολύνει το χτένισμα για τέλειο αποτέλεσμα λείανσης.

Γεμίζει και προστατεύει τη τρίχα από το βούρτισμα.

Κύριο συστατικό: Πάπυρος

Ο πάπυρος, ανθεκτικό φυλλώδες φυτό, ανήκει στην οικογένεια των Cyperaceae και έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στην Αρχαία Αίγυπτο για τη φροντίδα των μαλλιών. Η επιλογή έχει γίνει στο είδος Cyperus esculentus L., για τη μεγάλη του περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και σε λιπαρά οξέα, που βρίσκονται ήδη στο στέλεχος της τρίχας.

Ο πάπυρος καλλιεργείται στην Ισπανία με σεβασμό στο περιβάλλον οικοσύστημα και αυστηρό έλεγχο ατην ποιότητα κάθε φυτού που συλλέγεται. Από τους βολβούς που θρυμματίζονται απαλά, εκχυλίζεται ένα χρυσαφί έλαιο που με γαλακτωματοποίηση επιτρέπει να αποκτηθεί ένα γαλάκτωμα που εισάγεται στο σαμπουάν και τα προϊόντα θρέψης και λείανσης με γαλάκτωμα από πάπυρο της KLORANE.

Βασικά χαρακτηριστικά 

  • Με ανάλαφρη κι απολαυστική υφή.
  • Διακριτικά αρωματισμένη.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε σε νωπά και καλά σκουπισμένα μαλλιά. Σε στεγνά μαλλιά σε καθημερινή βάση, τιθασεύει τον όγκο και το φριζάρισμα, προστατεύει τα μαλλιά από την υγρασία, τα κάνει απαλά κι ευκολοχτένιστα για χτένισμα που διαρκεί καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ