Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Eau de Brillance a la Cire de Magnolia - Νερό Λάμψης (100ml)

Μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 12,80  € 8,96

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Νερό λάμψης με κερί μανόλιας έντονη λάμψη, προστασία και εύκολο ξέμπλεγμα στα θαμπά μαλλιά.

Η σύνθεση του, που δεν χρειάζεται ξέπλυμα, δεν υγραίνει την τρίχα και είναι εμπλουτισμένη με φυσικά συστατικά που ξεμπλέκουν τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνουν.

Τα μαλλιά αποκτούν λάμψη, ελαστικότητα και ανάλαφρη αίσθηση.

Κύριο συστατικό: Μανόλια

Η μανόλια, μεγαλοπρεπές φυτό της οικογένειας των Μαγνολιδών, διακρίνεται για την ανθεκτικότητα και τη λάμψη των φύλλων του. Αυτή η αξιοπρόσεκτη λάμψη, οφείλεται σε ένα κερί στην επιφάνειά του, που προστατεύει τα φύλλα από τις παθήσεις, την αφυδάτωση και την ακτινοβολία UV: αυτό το κερί αντανακλά το φως και δίνει στα φύλλα εξαιρετική λάμψη

Η βιομηχανική κοσμητολογία χρησιμοποιεί τη μανόλια για την παραγωγή αρωμάτων ή αιθέριων ελαίων. Τα Εργαστήρια KLORANE προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα στην έρευνα και ανακάλυψαν τη δύναμη που έχει το κερί μανόλιας στην προστασία και τη λάμψη των μαλλιών. Επελέγη το είδος Magnolia grandiflora L., που καλλιεργείται στη νοτιοδυτική Γαλλία με σεβασμό στο οικοσύστημα.

Αυτό το εκχύλισμα αποκτάται από τη βύθιση των φύλλων σε έναν οργανικό διαλύτη. Μετά τη διάλυση του κεριού, το διάλυμα συλλέγεται και ο διαλύτης εξατμίζεται. Ό,τι απομένει αποτελεί το καθαρό κερί, που φιλτράρεται ενδελεχώς και τιτλοποιείται πριν εισαχθεί στη σειρά προϊόντων μαλλιών της KLORANE με κερί μανόλιας.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Από 99% συστατικά φυτικής προέλευσης.
  • Εμπλουτισμένο με ένα φυτικό συστατικό που τα ξεμπλέκει και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση χωρίς να τα βαραίνει.
  • Χωρίς σιλικόνη, αφήνει ένα προστατευτικό πέπλο λάμψης στα μαλλιά.
  • Δερματολογικά ελεγμένο.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ψεκάστε στο σύνολο των μαλλιών και κατόπιν χτενίστε. Χρησιμοποιείται μετά το λούσιμο και δεν ξεβγάζεται σε βρεγμένα μαλλιά για να διευκολύνει το ξέμπλεγμα ή καθημερινά σε στεγνά μαλλιά για ακόμα πιο έντονη λάμψη

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ