Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Baume Apres Shampooing a la Cire de Magnolia - Λάμψη / Για κάθε τύπο μαλλιών (200ml)

Ανάλαφρα μαλλιά - 100%
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 10,30  € 7,21

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η μαλακτική κρέμα Baume Apres Shampooing a la Cire de Magnolia της Klorane με κερί μανόλιας, χαρίζει έντονη λάμψη και εύκολο ξέμπλεγμα στα θαμπά μαλλιά.

Η Klorane Baume Apres Shampooing a la Cire de Magnolia απλώνεται ομοιόμορφα στα μαλλιά και επανορθώνει το υδρολιπιδικό τους φιλμ, χαρίζοντας έτσι φυσική λάμψη.

Αποτέλεσμα: απαλά, ελαστικά και ανάλαφρα, τα μαλλιά αποκτούν έντονη λάμψη. 

Κύριο συστατικό: Μανόλια

Η μανόλια, μεγαλοπρεπές φυτό της οικογένειας των Μαγνολιδών, διακρίνεται για την ανθεκτικότητα και τη λάμψη των φύλλων του. Αυτή η αξιοπρόσεκτη λάμψη, οφείλεται σε ένα κερί στην επιφάνειά του, που προστατεύει τα φύλλα από τις παθήσεις, την αφυδάτωση και την ακτινοβολία UV: αυτό το κερί αντανακλά το φως και δίνει στα φύλλα εξαιρετική λάμψη

Η βιομηχανική κοσμητολογία χρησιμοποιεί τη μανόλια για την παραγωγή αρωμάτων ή αιθέριων ελαίων. Τα Εργαστήρια KLORANE προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα στην έρευνα και ανακάλυψαν τη δύναμη που έχει το κερί μανόλιας στην προστασία και τη λάμψη των μαλλιών. Επελέγη το είδος Magnolia grandiflora L., που καλλιεργείται στη νοτιοδυτική Γαλλία με σεβασμό στο οικοσύστημα.

Αυτό το εκχύλισμα αποκτάται από τη βύθιση των φύλλων σε έναν οργανικό διαλύτη. Μετά τη διάλυση του κεριού, το διάλυμα συλλέγεται και ο διαλύτης εξατμίζεται. Ό,τι απομένει αποτελεί το καθαρό κερί, που φιλτράρεται ενδελεχώς και τιτλοποιείται πριν εισαχθεί στη σειρά προϊόντων μαλλιών της KLORANE με κερί μανόλιας.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Η Klorane Baume Apres Shampooing a la Cire de Magnolia έχει μη λιπαρή σύνθεση σε μορφή τζελ.
  • Δεν βαραίνει τα μαλλιά. 
  • Τα μαλλιά παραμένουν ελαστικά, ανάλαφρα και απαλά. 
  • Κατάλληλη για συχνή χρήση.
  • Δερματολογικά ελεγμένη.
  • Χωρίς parabens.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Απλώστε την Klorane Baume Apres Shampooing a la Cire de Magnolia σε νωπά μαλλιά αφήστε 2-3' να δράσει και ξεβγάλετε καλά. 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ