Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Shampooing a la Cire de Magnolia - Λάμψη / Για κάθε τύπο μαλλιών (400ml)

Προστασία των μαλλιών από τις εξωτερικές επιθέσεις
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 14,80  € 10,36

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σαμπουάν με κερί μανόλιας που τυλίγει την τρίχα με απαλότητα για να την ενυδατώσει και να αποκαταστήσει το φυσικό προστατευτικό της φιλμ.

Ο μοναδικός συνδυασμός κεριού μανόλιας και ενός αποκλειστικού συμπλέγματος λάμψης, δημιουργεί την πλούσια σύνθεση που λειαίνει τα λέπια και κατά συνέπεια την επιφάνεια της τρίχας η οποία αντανακλά πλήρως το φως. Με καινοτόμο σύνθεση που επιτρέπει την εισαγωγή δύο φορές λιγότερη σιλικόνη.

Χάρη στην κρεμώδη σύνθεσή του, τυλίγει το στέλεχος της τρίχας με απαλότητα, προστατεύοντάς την χωρίς να τη βαραίνει.

Ιδανικό για να δώσει λάμψη στα μαλλιά που θαμπώνουν από τις καθημερινές επιθέσεις

Αποτέλεσμα: τέλεια προστατευμένα, τα μαλλιά είναι απαλά, ελαστικά και ανάλαφρα. Η φυσική τους λάμψη αναδεικνύεται. 

Κύριο συστατικό: Μανόλια

Η μανόλια, μεγαλοπρεπές φυτό της οικογένειας των Μαγνολιδών, διακρίνεται για την ανθεκτικότητα και τη λάμψη των φύλλων του. Αυτή η αξιοπρόσεκτη λάμψη, οφείλεται σε ένα κερί στην επιφάνειά του, που προστατεύει τα φύλλα από τις παθήσεις, την αφυδάτωση και την ακτινοβολία UV: αυτό το κερί αντανακλά το φως και δίνει στα φύλλα εξαιρετική λάμψη

Η βιομηχανική κοσμητολογία χρησιμοποιεί τη μανόλια για την παραγωγή αρωμάτων ή αιθέριων ελαίων. Τα Εργαστήρια KLORANE προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα στην έρευνα και ανακάλυψαν τη δύναμη που έχει το κερί μανόλιας στην προστασία και τη λάμψη των μαλλιών. Επελέγη το είδος Magnolia grandiflora L., που καλλιεργείται στη νοτιοδυτική Γαλλία με σεβασμό στο οικοσύστημα.

Αυτό το εκχύλισμα αποκτάται από τη βύθιση των φύλλων σε έναν οργανικό διαλύτη. Μετά τη διάλυση του κεριού, το διάλυμα συλλέγεται και ο διαλύτης εξατμίζεται. Ό,τι απομένει αποτελεί το καθαρό κερί, που φιλτράρεται ενδελεχώς και τιτλοποιείται πριν εισαχθεί στη σειρά προϊόντων μαλλιών της KLORANE με κερί μανόλιας.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και συχνό λούσιμο και για όλη την οικογένεια.
  • Με ιριδίζουσα υφή 
  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Χωρίς parabens.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε και κάντε αφρό,. Ξεπλύντε με άφθονο νερό. 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ