Κυριακή 09 Μαΐου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Serum SOS a la Pivoine - Καταπραυντική δράση (65ml)

Άνεση μετά από 7 ημέρες χρήσης: 97%
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 14,50  € 10,15

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο ορός Serum SOS a la Pivoine της Klorane, με καταπραυντική και αντι-ερεθιστική δράση, είναι κατάλληλος για το ευαίσθητο και το ερεθισμένο τριχωτό. 

Κύριο συστατικό: Εκχύλισμα Παιωνίας

Η Παιωνία, φυλλώδες φυτό προερχόμενο από την Ασία ανήκει στην οικογένεια των Παιωνιοειδών και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Τα Εργαστήρια KLORANE επέλεξαν να καλλιεργήσουν το είδος Paeonia lactiflora Pall., για τη μεγάλη του περιεκτικότητα σε παιωνιφλορίνη, μόριο με καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένες.

Η Παιωνία καλλιεργείται στην Κίνα στις επαρχίες Shaanxi και Gansi με σεβασμό στο περιβάλλον οικοσύστημα και ελέγχεταιι η ποιότητα κάθε φυτού που συλλέγεται, ακολουθώντας το συμβόλαιο καλλιέργειας της Phytofilière® Διαδικασία Καθαρής Εκχύλισης KLORANE. Οι ρίζες κάθε φυτού συλλέγονται με το χέρι, καθαρίζονται, βράζονται και ξηραίνονται στον ήλιο. Από αυτές τις ρίζες, συγκεντρώνετε το δραστικό συστατικό, του οποίου οι καταπραϋντικές ιδιότητες είναι κατοχυρωμένες σε ένα εκχύλισμα που εισάγεται στα προιόντα με εκχύλισμα Παιωνίας της KLORANE.

Καταπραυντική φροντίδα του ευαίσθητου τριχωτού με τον Klorane Serum SOS a la Pivoine

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Ο Klorane Serum SOS a la Pivoine δεν χρειάζεται ξέπλυμα. 
  • Φυσιολογικό pH. 
  • Ειδικά σχεδιασμένος να περιορίζει τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων. 
  • Δερματολογικά ελεγμένος. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 

Ψεκάστε τον ορό Klorane Serum SOS a la Pivoine κάνοντας χωρίστρες σε νωπό ή στεγνό τριχωτό. Κάντε απαλό μασάζ για να αποροφηθεί,.

Χρησιμοποιήστε τον Klorane Serum SOS a la Pivoine ως αγωγή 7 ημερών, κατά προτίμηση το βράδυ ή κάφε φορά που εντείνεται το αίσθημα ερεθισμού για άμεση καταπράυνση. Να μην εισπνέεται. 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ