Τρίτη 22 Ιουνίου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Gelle Apres Shampooing a la Pivoine - Καταπραυντική δράση (150ml)

Απαλότητα, ελαστικότητα και λάμψη στα μαλλιά
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 14,00  € 9,80

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η μαλακτική κρέμα Gelle Apres Shampooing a la Pivoine της Klorane, με καταπραυντική και αντι-ερεθιστική δράση, είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο και το ερεθισμένο τριχωτό. 

Κύριο συστατικό: Εκχύλισμα Παιωνίας

Η Παιωνία, φυλλώδες φυτό προερχόμενο από την Ασία ανήκει στην οικογένεια των Παιωνιοειδών και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Τα Εργαστήρια KLORANE επέλεξαν να καλλιεργήσουν το είδος Paeonia lactiflora Pall., για τη μεγάλη του περιεκτικότητα σε παιωνιφλορίνη, μόριο με καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένες.

Η Παιωνία καλλιεργείται στην Κίνα στις επαρχίες Shaanxi και Gansi με σεβασμό στο περιβάλλον οικοσύστημα και ελέγχεταιι η ποιότητα κάθε φυτού που συλλέγεται, ακολουθώντας το συμβόλαιο καλλιέργειας της Phytofilière® Διαδικασία Καθαρής Εκχύλισης KLORANE. Οι ρίζες κάθε φυτού συλλέγονται με το χέρι, καθαρίζονται, βράζονται και ξηραίνονται στον ήλιο. Από αυτές τις ρίζες, συγκεντρώνετε το δραστικό συστατικό, του οποίου οι καταπραϋντικές ιδιότητες είναι κατοχυρωμένες σε ένα εκχύλισμα που εισάγεται στα προιόντα με εκχύλισμα Παιωνίας της KLORANE.

Καταπραυντική φροντίδα του ευαίσθητου τριχωτού και απαλά μαλλιά μετά το λούσιμο με την Klorane Gelle Apres Shampooing a la Pivoine

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Η Klorane Gelle Apres Shampooing a la Pivoine είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

  • Με υφή gel, χαρίζει άμεσα αίσθηση δροσιάς στο ερεθισμένο τριχωτό. 

  • Φυσιολογικό pH. 

  • Ειδικά σχεδιασμένη να περιορίζει τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων. 

  • Χωρίς σιλικόνη.
  • Δερματολογικά ελεγμένη. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 

Εφαρμόστε την KloraneGelle Apres Shampooing  a la Pivoine μετά το λούσιμο με το σαμπουάν με το αντίστοιχο σαμπουάν. Αφήστε να δράσει για 2-3' και ξεπλύντε με άφθονο νερό.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ