Κυριακή 09 Μαΐου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Nutri Reparation Masque au Dattier du Desert - Θρέψη & Επανόρθωση (150ml)

Καθημερινή θρεπτική φροντίδα
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 15,40  € 10,78

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μάσκα εντατικής φροντίδας για τα ξηρά, ταλαιπωρημένα και εύθραυστα μαλλιά, με μεγάλη περιεκτικότητα σε Χουρμά της Ερήμου, που επανορθώνει και αναζωογονεί ακόμα και τα πιο «διψασμένα» και αφυδατωμένα μαλλιά.

Πλούσια, απολαυστική και εμπλουτισμένη με ένα φυσικό επανορθωτικό σύμπλεγμα που διεισδύει στην καρδιά της ίνας, γεμίζει τις σχισμές της κερατίνης κα λειαίνει τα λέπια για ολοκληρωμένη επανόρθωση τοου στελέχους της τρίχας.

Αποτέλεσμα: τα μαλλιά ανακτούν ελαστικότητα και απαλότητα: αντιστέκονται στις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις (βούρτσισμα, χτένισμα). 

Κύριο συστατικό: Χουρμάς της Ερήμου

Το άνθος του είναι κιτρινωπό, βρίσκεται σε ένα μίσχο μήκους 1 εκατοστού και έχει 5 πέταλα. Ο καρπός είναι σαρκώδης με σκληρό κουκούτσι, ωοειδής, αρχικά πράσινος και στη συνέχεια κίτρινος όταν είναι ώριμος και μοιάζει με το γνωστό χουρμά που καταναλώνουμε. Ο φλοιός είναι λεπτός και ο πολτός είναι γλυκόπικρος και κολλώδης. Το κουκούτσι είναι σκληρό, ωοειδές και μυτερό. 

Η χουρμαδιά της ερήμου αρχίζει να καρποφορεί στα 5 με 8 χρόνια μετά τη φύτευσή του και η ποσότητα των καρπών που παράγεται αυξάνει έως το 25ο έτος ζωής του.

Η συγκομιδή των καρπών γίνεται στη Σαχάρα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον οικοσύστημα. Οι καρποί ξεφλουδίζονται απαλά και συνθλίβονται χειρωνακτικά πριν οδηγηθούν στο εργοστάσιο εκχύλισης. όπου και παράγεται ένα συμπυκνωμένο εκχύλισμα με επιστημονικά ελεγμένη και κατοχυρωμένη δράση κατά του σπασίματος της τρίχας.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Έχει ευχάριστο άρωμα.
  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Χωρίς paraben.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε σε καλά σκουπισμένα μαλλιά, μετά από κάθε λούσιμο, σε όλο το μήκος των μαλλιών. Αφήστε να δράσει για 5' και μετά ξεπλύνετε.
Εάν κρίνετε απαραίτητο μπορείτε να παρατείνετε το χρόνο παραμονής της μάσκας για 20'.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ