Σάββατο 17 Απριλίου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Concentre Sans Rincage a l' Extrait Essentiel d'Olivier - Πυκνότητα & Αναζωογόνηση (125ml)

Συμπυκνωμένη φροντίδα χωρίς ξέπλυμα
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 18,20  € 12,74

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Συμπυκνωμένος ορός με καθαρό εκχύλισμα ελιάς

Με το πέρασμα του χρόνου τα μαλλιά γίνονται πιο εύθραυστα, πιο λεπτά, χάνουν τη ζωντάνια τους και αποδυναμώνονται. Το τριχωτό γίνεται ξηρό και οι ζωτικές του ιδιότητες μειώνονται και είναι πιο ευαίσθητο σε εξωτερικές επιθέσεις.

Υπεραιωνόβιο δέντρο της Μεσογείου, η ελιά είναι ένα θαύμα της ζωής, σύμβολο μακροβιότητας και ανθεκτικότητας. Ο πράσινος χρυσός των καρπών της είναι γνωστός για τις θρεπτικές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, πλούσιο σε πολυφαινόλες και άλλα ουσιαστικά, δραστικά συστατικά. Η επιλογή των καρπών έχει γίνει από το είδος Olea Europaea L από την Κορώνη. 

Αυτό το ελιξίριο νεότητας διεγείρει το τριχωτό και ενδυναμώνει την ίνα της τρίχας, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες και κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία.

Χάρη στα δραστικά συστατικά του και στη μοναδική μέθοδο εφαρμογής του, ένα ιδιαίτερο τελετουργικό μασάζ ειδικά σχεδιασμένο από φυσιοθεραπευτή των εργαστηρίων της Klorane, ο συμπυκνωμένος ορός χωρίς ξέπλυμα με εκχύλισμα ελιάς:

  • διατηρεί τη νεότητα της επιδερμίδας
  • διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του τριχωτού
  • χαρίζει στην τρίχα ενδυνάμωση και αντοχή από τη ρίζα ως τις άκρες. Τα μαλλιά ανακτούν την πυκνότητα και την ζωτικότητά τους.

Χωρίς paraben και σιλικόνη. Δερματολογικά ελεγμένο. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Μετά το σαμπουάν, ψεκάστε σε νωπά μαλλιά, στις ρίζες και έπειτα σε όλο το μήκος της τρίχας. Μην ξεπλύνετε. Συνεχίστε με μασάζ και στη συνέχεια χτενίστε. Οδηγίες για το μασάζ θα βρείτε στο εσωτερικό της συσκευασίας του προϊόντος. 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ