Τρίτη 22 Ιουνίου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Baume Apres Shampooing au Fibres de Lin - Όγκος (200ml)

Ελαστικότητα και Κράτημα
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 10,50  € 7,35

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μαλακτική κρέμα με ίνες λιναριού, πλούσιες σε περιεκτικότητα σε γλίσχρασμα των σπόρων του, που δρα σαν φυσικό στήριγμα, ξεμπλέκοντας αμέσως τα μαλλιά χαρίζοντας κράτημα και όγκο στα μαλλιά από τη ρίζα.

Αποτέλεσμα: η τρίχα γεμίζει και αποκτά πλούσια υφή, τα μαλλιά αναδεικνύουν όγκο που διαρκεί, ελαστικότητα και ανάλαφρη αίσθηση και δεν φριζάρουν. 

Κύριο συστατικό: Ίνες Λιναριού 

Το λινάρι είναι ένα φυτό που στις μέρες μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως. Στην κλωστοϋφαντουργία είναι διαδεδομένο χάρη στις μακριές ίνες του, που μετά από διάφορα στάδια επεξεργασίας, δίνουν το νήμα λιναριού για την παραγωγή υφασμάτων.
Το ελαιούχο λινάρι καλλιεργείται για τους βρώσιμους σπόρους του που είναι πλούσιοι σε έλαια και πρωτεΐνες. Έχουν κυρίαρχη θέση στη διαιτητική γιατί είναι πολύ πλούσιοι σε απαραίτητα λιπαρά οξέα. Το γλίσχρασμα των σπόρων μπορεί να αντικαταστήσει το αραβικό κόμμι στη βιομηχανία τροφίμων. Στη φυτοθεραπεία, οι σπόροι του λιναριού χρησιμοποιούνται για εσωτερική και εξωτερική χρήση για τις μαλακτικές και απαλυντικές τους ιδιότητες. Στην κοσμητολογία χρησιμοποιείται κυρίως για τις αντιγηραντικές και μαλακτικές του ιδιότητες. Πρόσφατα, χρησιμοποιήθηκε στα προϊόντα μαλλιών χάρη στα γλισχράσματα που περιέχει και που χαρίζουν όγκο στα μαλλιά.

Τα Εργαστήρια Klorane αντλούν από την καρδιά των σπόρων λιναριού τα γλισχράσματα: διαλυτές ίνες που αποτελούνται από πολυσακχαρίτες και σχηματίζουν ένα αόρατο φιλμ γύρω από την τρίχα για να την τονώσουν και να της δώσουν όγκο από τη ρίζα της.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Ανάλάφρη υφή.
  • Χωρίς σιλικόνη και επιβαρυντικούς παράγοντες.
  • Δερματολογικά ελεγμένο. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε μετά το λούσιμο σε καλά ξεπλυμένα και σκουπισμένα μαλλιά και αφήστε να δρασει για 2-3' και στην συνέχεια ξεπλύνετε.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ