Τρίτη 22 Ιουνίου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Shampooing aux Fibres de Lin - Όγκος (400ml)

Χαρίζοντας κράτημα και όγκο
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 14,80  € 10,36

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σαμπουά με ίνες λιναριού, πλούσιες σε περιεκτικότητα σε γλίσχρασμα των σπόρων του, που δρα σαν φυσικό στήριγμα, χαρίζοντας κράτημα και όγκο στα μαλλιά από τη ρίζα.

Καθαρίζει και ξεμπερδεύει τα λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο. 

Αποτέλεσμα: τέλεια προστατευμένα και απόλυτα λεία, τα μαλλιά αποκτούν ανάλαφρο όγκο και απαλότητα.

Κύριο συστατικό: Ίνες Λιναριού 

Το λινάρι είναι ένα φυτό που στις μέρες μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως. Στην κλωστοϋφαντουργία είναι διαδεδομένο χάρη στις μακριές ίνες του, που μετά από διάφορα στάδια επεξεργασίας, δίνουν το νήμα λιναριού για την παραγωγή υφασμάτων.
Το ελαιούχο λινάρι καλλιεργείται για τους βρώσιμους σπόρους του που είναι πλούσιοι σε έλαια και πρωτεΐνες. Έχουν κυρίαρχη θέση στη διαιτητική γιατί είναι πολύ πλούσιοι σε απαραίτητα λιπαρά οξέα. Το γλίσχρασμα των σπόρων μπορεί να αντικαταστήσει το αραβικό κόμμι στη βιομηχανία τροφίμων. Στη φυτοθεραπεία, οι σπόροι του λιναριού χρησιμοποιούνται για εσωτερική και εξωτερική χρήση για τις μαλακτικές και απαλυντικές τους ιδιότητες. Στην κοσμητολογία χρησιμοποιείται κυρίως για τις αντιγηραντικές και μαλακτικές του ιδιότητες. Πρόσφατα, χρησιμοποιήθηκε στα προϊόντα μαλλιών χάρη στα γλισχράσματα που περιέχει και που χαρίζουν όγκο στα μαλλιά.

Τα Εργαστήρια Klorane αντλούν από την καρδιά των σπόρων λιναριού τα γλισχράσματα: διαλυτές ίνες που αποτελούνται από πολυσακχαρίτες και σχηματίζουν ένα αόρατο φιλμ γύρω από την τρίχα για να την τονώσουν και να της δώσουν όγκο από τη ρίζα της.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Ανάλαφρη σύνθεση.
  • Χωρίς σιλικόνη και paraben. 
  •  Δεν βαραίνει την τρίχα. 
  • Δερματολογικά ελεγμένο. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε κάνοντας αφρό. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ