Τρίτη 18 Μαΐου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Creme de Jour Sans Rincage a la Grenade - Για βαμμένα μαλλιά (125ml)

Προστατεύει τη βαφή από την οξείδωση
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 12,10  € 8,47

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γαλάκτωμα προστασίας του χρώματος για βαμμένα μαλλιά, χωρίς ξέβγαλμα.

Προστατεύει το χρώμα από τις καθημερινές επιθέσεις που το θαμπώνουν. 

Κύριο συστατικό: Ρόδι

Το ρόδι χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από τις γυναίκες του Μαρόκου για τις χρωστικές του ιδιότητες. Στην Klorane καλλιεργούν ένα μοναδικό είδος, Punica granatum L., του οποίου ο φλοιός είναι πολύ πλούσιος σε τανίνες που σταθεροποιούν το χρώμα στην κερατίνη και προλαμβάνουν τη θαμπή όψη της τρίχας. Η μεγάλη της περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες τονίζει επίσης τη λάμψη της τρίχας.

Η καλλιέργεια του ροδιού γίνεται με κάθε σεβασμό στο οικοσύστημα και η ποιότητα κάθε φρούτου που συλλέγεται ελέγχετε ακολουθώντας το συμβόλαιο καλλιέργειας της Phytofilière® Διαδικασίας Καθαρής Εκχύλισης KLORANE. Από τον φλοιό, συγκεντρώνεται ένα εκχύλισμα του οποίου η αποτελεσματικότητα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη και κατοχυρωμένη: παρατείνει το χρώμα στα μαλλιά έως και 2 φορές. Αυτό το εκχύλισμα εισάγεται στο σαμπουάν και την μαλακτική κρέμα με ρόδι της KLORANE, που σταθεροποιούν το χρώμα στα μαλλιά.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Με λεπτόρρευστη κρέμα με μεταξένια υφή.
  • Πρακτικό και γρήγορο, εφαρμόζεται με μια μόνο κίνηση.
  • Κατάλληλο για συχνή χρήση. 
  • Υποαλλεργικό. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Απλώστε σε όλο το μήκος και στις άκρες καλά σκουπισμένων ή στεγνών μαλλιών ποσότητα ίση με το μέγεθος 2 -3 φουντουκιών. Χτενίσιτε απευθείας, χωρίς να ξεπλύνετε. 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ