Πέμπτη 06 Μαΐου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Baume Apres Shampooing a la Grenade - Βαμμένα μαλλιά (200ml)

Παγιδεύει και σταθεροποιεί το χρώμα αμέσως
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 10,50  € 7,35

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μαλακτική κρέμα για βαμμένα μαλλιά με εκχύλισμα ροδιού, που επανορθώνει και αναζωογονεί την ίνα της τρίχας σε βάθος για να δώσει ελαστικότητα και απαλότητα στα μαλλιά σας.

Αποτέλεσμα: προστατευμένο από την αφυδάτωση, το χρώμα διατηρεί την ένταση και τη λάμψη της πρώτης μέρας.

Βασικό συστατικό: Ρόδι 

Το ρόδι χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από τις γυναίκες του Μαρόκου για τις χρωστικές του ιδιότητες. Στην Klorane καλλιεργούν ένα μοναδικό είδος, Punica granatum L., του οποίου ο φλοιός είναι πολύ πλούσιος σε τανίνες που σταθεροποιούν το χρώμα στην κερατίνη και προλαμβάνουν τη θαμπή όψη της τρίχας. Η μεγάλη της περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες τονίζει επίσης τη λάμψη της τρίχας.

Η καλλιέργεια του ροδιού γίνεται με κάθε σεβασμό στο οικοσύστημα και η ποιότητα κάθε φρούτου που συλλέγεται ελέγχετε ακολουθώντας το συμβόλαιο καλλιέργειας της Phytofilière® Διαδικασίας Καθαρής Εκχύλισης KLORANE. Από τον φλοιό, συγκεντρώνεται ένα εκχύλισμα του οποίου η αποτελεσματικότητα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη και κατοχυρωμένη: παρατείνει το χρώμα στα μαλλιά έως και 2 φορές. Αυτό το εκχύλισμα εισάγεται στο σαμπουάν και την μαλακτική κρέμα με ρόδι της KLORANE, που σταθεροποιούν το χρώμα στα μαλλιά.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Υποαλλεργικό. Ειδικά σχεδιασμένο για να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης.
  • Χωρίς paraben και σιλικόνη.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα σε όλα τα μαλλιά, αφού πρώτα τα έχετε ξεβγάλει και σκουπίσει καλά μετά το λούσιμο. Αφήστε να δράσει για 5-10' και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ