Πέμπτη 06 Μαΐου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Huile de Mangue - Θρέψη & αντηλιακή προστασία / Για ξηρά μαλλιά (125ml)

Λάμψη και μεταξένια όψη
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 14,20  € 9,94

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ξηρό έλαιο με βούτυρο mango, το οποίο διαθέτει ασύγκριτες θρεπτικές και καλυπτικές ιδιότητες.

Στο συγκεκριμένο προϊόν περιποίησης συνδυάζεται με ένα αντηλιακό φίλτρο και με τις πολλαπλές δράσεις του ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες των ξηρών μαλλιών.

Το έλαιο μάνγκου χρησιμοποιείται ως εντατική θεραπεία επανόρθωσης, ως καθημερινή περιποίηση θρέψης ή ως αντηλιακή προστασία.

Αποτέλεσμα: ξαναδίνει απαλότητα και μεταξένια υφή στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Κύριο συστατικό: Mango

Tο mango, ιερό δένδρο της οικογένειας των Anacardiaceae, προερχόμενο από την Ασία, χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τις θρεπτικές του ιδιότητες. Για την καλλιέργεια έχει επιλεγεί το είδος Mangifera indica L., για την εξαιρετική περιεκτικότητα του πυρήνα του σε λιπαρά οξέα με επιστημονικά αποδεδειγμένες θρεπτικές και επανορθωτικές ιδιότητες.

Καλλιεργείται στην Ινδία με σεβασμό στο περιβάλλον οικοσύστημα και αυστηρό έλεγχο στην ποιότητα κάθε φρούτου που συλλέγεται. Το mango συλλέγεται όταν είναι ώριμο και κατόπιν αφαιρείται το κουκούτσι. Από το κουκούτσι που ξηραίνεται φυσικά στον ήλιο αποκτάται με ψυχρή εκχύλιση το βούτυρο mango που εισάγεται στο σαμπουάν και τα προϊόντα θρέψης από τη σειρά με βούτυρο mango της KLORANE.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Μη λιπαρή υφή.
  • Αδιάβροχο.
  • Χωρίς paraben και σιλικόνη.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε σε στεγνά ή υγρά μαλλιά. Ψεκάστε απευθείας σε όλα τα μαλλιά ή πάρτε λίγη ποσότητα στην παλάμη σας. Απλώστε το σε όλο το μήκος των μαλλιών έως τις άκρες.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ