Κυριακή 09 Μαΐου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Creme de Jour au Beurre de Mangue - Θρέψη & επανόρθωση / Για ξηρά μαλλιά (125ml)

Προλαμβάνει τη δημιουργία ψαλίδας
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 12,10  € 8,47

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γαλάκτωμα ημέρας με βούτυρο mango, που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, θρέψης και επανόρθωσης των ξηρών και κατεστραμμένων μαλλιών. 

Δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια των μαλλιών, τα προστατεύει χωρίς να τα βαραίνει και προλαμβάνει τη δημιουργία ψαλίδας.

Eιδικά σχεδιασμένη για όλο το μήκος, αλλά και τις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών.

Κύριο συστατικό: Mango 

Το μάνγκο, ιερό δένδρο της οικογένειας των Anacardiaceae, προερχόμενο από την Ασία, χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τις θρεπτικές του ιδιότητες. Η επιλογή έχει γίνει στο είδος Mangifera indica L., για την εξαιρετική περιεκτικότητα του πυρήνα του σε λιπαρά οξέα με επιστημονικά αποδεδειγμένες θρεπτικές και επανορθωτικές ιδιότητες.

Καλλιεργείται στην Ινδία με σεβασμό στο περιβάλλον οικοσύστημα και αυστηρό έλεγχο της ποιότητας του κάθε φρούτου που συλλέγεται. Το μάνγκο συλλέγεται όταν είναι ώριμο και κατόπιν αφαιρείται το κουκούτσι. Από το κουκούτσι που ξηραίνεται φυσικά στον ήλιο αποκτάται με ψυχρή εκχύλιση το βούτυρο μάνγκο που εισάγεται στο σαμπουάν και τα προϊόντα θρέψης από τη σειρά με βούτυρο μάνγκο της KLORANE.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Με λεπτόρρευστη κρέμα με μεταξένια υφή.
  • Πρακτικό και γρήγορο, εφαρμόζεται με μια μόνο κίνηση.
  • Κατάλληλο για συχνή χρήση. 
  • Υποαλλεργικό. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Απλώστε σε όλο το μήκος και στις ξηρές άκρες νωπών ή στεγνών μαλλιών. Λίγη ποσότητα ίση με το μέγεθος δύο ή τριών φουντουκιών είναι αρκετή. Μην ξεπλένετε.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ