Κυριακή 09 Μαΐου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Baume Apres Shampooing au Beurre de Mangue - Θρέψη / Για ξηρά μαλλιά (200ml)

Προσδίδει ελαστικότητα και ενυδάτωση
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 10,50  € 7,35

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η μαλακτική κρέμα Klorane Baume Apres Shampooing au Beurre de Mangue με εκχύλισμα mango, συμπληρώνει τη δράση του θρεπτικού σαμπουάν με βούτυρο μάνγκο, θρέφει και ξεμπλέκει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Η υψηλή περιεκτικότητα του Klorane Baume Apres Shampooing au Beurre de Mangue σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, προσδίδει ελαστικότητα και ενυδάτωση στην τρίχα.

Περιέχει έναν εξειδικευμένο θρεπτικό παράγοντα που λειαίνει τέλεια τα λέπια και γεμίζει την τρίχα, για να διευκολύνει το ξέμπλεγμα και το χτένισμα ακόμα και των πιο τραχιών μαλλιών, στα οποία ξαναδίνει απαλότητα και λάμψη. 

Κύριο συστατικό: Mango 

Το μάνγκο, ιερό δένδρο της οικογένειας των Anacardiaceae, προερχόμενο από την Ασία, χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τις θρεπτικές του ιδιότητες. Η επιλογή έχει γίνει στο είδος Mangifera indica L., για την εξαιρετική περιεκτικότητα του πυρήνα του σε λιπαρά οξέα με επιστημονικά αποδεδειγμένες θρεπτικές και επανορθωτικές ιδιότητες.

Καλλιεργείται στην Ινδία με σεβασμό στο περιβάλλον οικοσύστημα και αυστηρό έλεγχο της ποιότητας του κάθε φρούτου που συλλέγεται. Το μάνγκο συλλέγεται όταν είναι ώριμο και κατόπιν αφαιρείται το κουκούτσι. Από το κουκούτσι που ξηραίνεται φυσικά στον ήλιο αποκτάται με ψυχρή εκχύλιση το βούτυρο μάνγκο που εισάγεται στο σαμπουάν και τα προϊόντα θρέψης από τη σειρά με βούτυρο μάνγκο της KLORANE.

Το Klorane Baume Apres Shampooing au Beurre de Mangue είναι υποαλλεργικό και κατάλληλο για συχνή χρήση

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε το Klorane Baume Apres Shampooing au Beurre de Mangue σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο, αφήστε να δράσει 2-3' και ξεβγάλετε καλά. 

Klorane | Σχετικά προιόντα: 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ