Κυριακή 09 Μαΐου 2021
zoomable

Share this Product:

KLORANE
Klorane Vinaigre de Brillance a la Chamomille - Λάμψη (200ml)

Λάμψη & φωτεινότητα
Klorane

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 14,50  € 10,15

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διάλυμα ξυδιού με εκχύλισμα χαμομηλιού για φυσική λάμψη στα μαλλιά και επαναφορά της φωτεινότητας τους.

Κατάλληλο για μαλλιά φυσικά ξανθά ή καστανόξανθα, αλλά και βαμμένα.

Ξαναδίνει λάμψη στα ξανθά μαλλιά που έχουν θαμπώσει από τα άλατα του νερού και λειαίνει τα λέπια, διευκολύνοντας το ξέμπλεγμα. 

Κύριο συστατικό: Χαμομήλι

Το χαμομήλι προέρχεται από την Ευρώπη, ανήκει στην οικογένεια των Astéraceae και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να δώσει χρυσαφένια λάμψη στα ξανθά μαλλιά. Η επιλογή της καλλιέργειας αφορά το είδος Matricaria recutita L. για τη μεγάλη του περιεκτικότητα σε απιγενίνη, φυτικό φλαβονοειδές με φυσικές ξανθυντικές ιδιότητες.

Το χαμομήλι καλλιεργείται κάτω από τον μεσογειακό ήλιο με σεβασμό στο περιβάλλον οικοσύστημα και με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε φυτό που συλλέγεται. Τα άνθη συλλέγονται στο στάδιο της πλήρους ανθοφορίας και στη συνέχεια αποξηραίνονται φυσικά στον ήλιο. Από τα πέταλά τους, συγκεντρώνεται το συστατικό σε ένα εκχύλισμα που εισάγεται στο σαμπουάν και τα προϊόντα φροντίδας για λάμψη και χρυσαφένιες ανταύγειες με χαμομήλι της KLORANE.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Υποαλλεργικό. 
  • Δερματολογικά ελεγμένο.
  • Χωρίς paraben και σιλικόνη. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Χρησιμοποιείστε το μόνο του σκέτο σε νωπά μαλλιά και κατόπιν ξεπλύνατε ή αραιωμένο ( 2 καπάκια ) σε 1lt δροσερό νερό στο τελευταίο ξέβγαλμα.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ