ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€!

INSTITUT ESTHEDERM AGE PROTEOM ADVANCED SERUM 30ML

Εταιρεία: INSTITUT ESTHEDERM
Κωδικός: 3117045

Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Τιμή Καταλόγου: €95,01
123
 

Ο προηγμένος ορός Age Proteom της Institut Esthederm επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος κατά -49% και μειώνει και τα 5 ορατά σημάδια γήρανσης. Είναι ο πρώτος ορός που προστατεύει και ενισχύει διαρκώς το πρωτεόμυ για να εξασφαλίσει τη μακροχρόνια προστασία της νεανικότητας του δέρματος. Το 83% είδαν ότι το δέρμα τους ήταν πιο σφριγηλό και οι ρυτίδες μειώθηκαν μετά από 28 ημέρες!

Χαρακτηριστικά:

Είναι ο 1ος ορός που προστατεύει και ενισχύει διαρκώς το πρωτεόμ (το πλήρες σύνολο των πρωτεϊνών του δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του κολλαγόνου και της ελαστίνης) για να διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη προστασία της νεανικότητας του δέρματος. Το 83% είδαν ότι το δέρμα τους ήταν πιο σφριγηλό και οι ρυτίδες μειώθηκαν μετά από 28 ημέρες! Έχει συνταχθεί με αποκλειστικές τεχνολογίες και κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενεργά συστατικά:

CELLULAR WATER PATENT - εμπνευσμένο από το νερό που υπάρχει φυσικά στο δέρμα. Βελτιστοποιεί την ενέργεια των κυττάρων του δέρματος στο επίπεδο ενέργειας που έχουν τα νεαρά κύτταρα. Για να παρατείνει τη νεανικότητα του δέρματος. AGE PROTEOM™

ADVANCED BIOTECHNOLOGY - ένα μοναδικό εκχύλισμα βακτηρίων του χιονιού, ικανό να αναγεννάται κάτω από ακραίες συνθήκες - εξαιρετικά ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, το κρύο και τις οξειδωτικές καταπονήσεις.

Προστατεύει και ενισχύει τις πρωτεΐνες, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών επιδιόρθωσης του DNA, του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Προστατεύει τις πρωτεΐνες από την καρβονυλίωση, για να εξασφαλίσει τη σφριγηλότητα, την τονικότητα, τη λάμψη, την ομοιομορφία και την πυκνότητα του δέρματος. Για την επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος. Το Age Proteom είναι μια τέλεια συμπληρωματική φροντίδα για όλες τις θεραπείες αισθητικής ιατρικής, ενισχύοντας τα αποτελέσματα. Συνιστάται σε νεότερα άτομα, ως θεραπεία πρόληψης που επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος, καθώς και σε πιο ώριμα, στοχεύοντας στα σημάδια γήρανσης.

Οδηγίες Χρήσης:

Χρησιμοποιήστε το δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ.

1 - Ξεβιδώστε για να ανοίξετε το μπουκάλι - η πιπέτα γεμίζει αυτόματα με την ιδανική ποσότητα που χρειάζεστε για το πρόσωπο και το λαιμό. Πιέστε το κουμπί πίεσης για να το απελευθερώσετε.

2 - Εφαρμόστε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή πριν από την αγαπημένη σας ρουτίνα περιποίησης της Institut Esthederm, ανάλογα με τους στόχους της επιδερμίδας σας.

3 - Βιδώστε για να κλείσετε μέχρι να ακούσετε ένα κλικ.