ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€!

HEALTH AID OSTEOVIT (CALCIUM PLUS FORMULA) 60TABS

Εταιρεία: HEALTH AID
Κωδικός: 2012816

Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Τιμή Καταλόγου: €24,00
123
 

Συμπλήρωμα διατροφής με 800mg ασβεστιο, βιταμίνες ABCDK και μέταλλα όπως ψευδάργυροςσίδηρος, μαγνήσιομαγγάνιο και χαλκό που δρουν συνεργιστικά και συμβάλλουν στη διατήρηση ισχυρών οστών και υγιών δοντιών, αλλά και επιτρέπουν σε ολόκληρο το σύστημα του σώματος να λειτουργεί σωστά.

Η οστική μάζα αφορά την πυκνότητα του οστού, το οποίο αποτελείται κυρίως από μέταλλα όπως το ασβέστιο και άλλα μόρια. Όσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα, τόσο πιο δυνατά είναι τα οστά. Μέχρι την ηλικία των 30-35 ετών η οστική μάζα αυξάνεται, μετά όμως σταδιακά μειώνεται, μέχρι να δημιουργηθεί μεγάλη απώλεια γνωστή ως οστεοπόρωση. 

Το Osteovit της HealthAid είναι ειδική σύνθεση με Ασβέστιο, βιταμίνες D3, Κ, Α, C & σύμπλεγμα B μαζί με τα μέταλλα Μαγγάνιο, Σίδηρο, Χαλκό και Ψευδάργυρο, τα οποία δρουν συνεργιστικά για την διατήρηση των υγιών επιπέδων οστικής μάζας και την ενδυνάμωση οστών & δοντιών σε κάθε ηλικία.

  • Ιδανικό για γυναίκες, για πρόληψη και βελτίωση της οστεοπόρωσης και της οστεοπενίας, ιδιαίτερα σε όσες διανύουν την εμμηνόπαυση.
  • Συνιστάται επίσης στους ηλικιωμένους, για ενίσχυση του μυοσκελετικού τους συστήματος.
  • Χρήσιμο σε αθλητές, που συνήθως εμφανίζουν μυοσκελετικούς τραυματισμούς.

Δοσολογία:

  • Ενήλικες, δύο δισκία καθημερινά μετά το φαγητό. 

Προειδοποιήσεις:

  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη, εκτός εάν σας συμβουλεύσει κάποιο άτομο με τα κατάλληλα προσόντα.
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού στιλ.