ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€!

HEALTH AID BIOTIN 800μg 30TABS

Εταιρεία: HEALTH AID
Κωδικός: 2012490

Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Τιμή Καταλόγου: €16,80
123
 

Συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και στην υγεία της επιδερμίδας, των μαλλιών και των νυχιών.

Γνωστή και ως Bιταμίνη Η ή Συνένζυμο R, αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο, μέρος του οποίου παράγεται από τα βακτήρια της εντερικής χλωρίδας και συνεργάζεται αρμονικά με τις Β2, Β3 & Β6 για την αξιοποίηση όλων των βιταμινών του συμπλέγματος Β. Απαραίτητη για την υγεία του δέρματος, των βλεννογόνων, των μεμβρανών, των ερυθρών αιμοσφαιρίων και του καρδιαγγειακού συστήματος. Ενεργοποιεί κάποιες ουσίες γνωστές ως καρβοξυλάσες, οι οποίες απαιτούνται για το μεταβολισμό του νευρικού ιστού, των υδατανθράκων, των λιπών & των πρωτεϊνών.

Ενδείκνυται η λήψη της σε όσους λαμβάνουν αντιβιώσεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα, καθώς αυτές καταστρέφουν την εντερική χλωρίδα που παράγει τη βιοτίνη, σε περιπτώσεις λήψης αντισυλληπτικών, σε παιδιά με προβλήματα δερματίτιδας, σε αθλούμενους που καταναλώνουν ωμά ασπράδια αβγών και σε χρόνιες παθήσεις των νυχιών. 

Η Biotin της HealthAid σε ταμπλέτα βραδείας αποδέσμευσης για καλύτερη απορρόφηση από τον οργανισμό, βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών, προλαμβάνει την απώλεια και το γκριζάρισμά τους, είναι χρήσιμη σε δερματίτιδες (σμηγματορροική) και σε περιπτώσεις εύθραυστων νυχιών.

 

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 800μg Βιοτίνη
  • Βραδείας Αποδέσμευσης
  • Χωρίς Γλουτένη & Λακτόζη
  • Κατάλληλο για Vegans

Συνιστώμενη Δοσολογία:

  • Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, ένα δισκίο καθημερινά. 
  • Να λαμβάνεται κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Προφυλάξεις & Προειδοποιήσεις:

  • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη, εκτός εάν σας συμβουλεύσει ιατρός.