ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€!

FREZYDERM MACROGOL ADULTS (3350) ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ 20X10GR

Εταιρεία: FREZYDERM
Κωδικός: 3102415

Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

Τιμή Καταλόγου: €13,88
123
 

Σκόνη για πόσιμο διάλυμα, για την συμπτωματική θεραπεία της δυσκοιλιότητας. Προάγει την περίσταλση, διευκολύνοντας την επαρκή εντερική κένωση για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας και την πρόληψη της ενσφήνωσης κοπράνων. Η μακρογόλη είναι ένα αδρανές υδατοδιαλυτό πολυμερές με υψηλό μοριακό βάρος. Έχει την ικανότητα να δημιουργεί δεσμούς με το νερό που χρησιμοποιείται κατά τη λήψη, τους οποίους διατηρεί και εντός των κοπράνων. Ενισχύει την επανενυδάτωση και μαλακώνει τα κόπρανα, διευκολύνοντας την αφόδευση. Επιταχύνει την εντερική διέλευση, διεγείροντας την περίσταλση. Δεν απορροφάται ούτε μεταβολίζεται στο έντερο. Δε διαταράσσει την ισορροπία των ηλεκτρολυτών εφόσον καταπίνεται με την ενδεδειγμένη δόση υγρού.

Οδηγίες Χρήσης:

Για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών. Από 1 έως 4 φακελάκια την ημέρα.

Η δοσολογία μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με την εξατομικευμένη απόκριση στη θεραπεία με σκοπό την ενίσχυση της τακτικής εκένωσης μαλακών κοπράνων. Η μέγιστη δόση συνήθως δεν υπερβαίνει τους 4 φακελίσκους την ημέρα.

Διαλύετε τη σκόνη σε νερό ή άλλα υγρά(125ml για κάθε φακελίσκο) και πίνετε αμέσως μετά. Σε περίπτωση λήψης της ελάχιστης δόσης (1 φακελίσκος την ημέρα) συνιστάται η λήψη του προϊόντος το πρωί. Για μεγαλύτερες δόσεις η λήψη θα πρέπει να μοιράζεται σε πρωί και βράδυ. Αν εξακολουθείτε να μην αισθάνεστε καλύτερα έπειτα από 7 ημέρες θεραπείας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.