ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€!

LAMBERTS ZINC 25MG 120 TABS

Εταιρεία: LAMBERTS
Κωδικός: 2011476

Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

123
 

Ο ψευδάργυρος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ινσουλίνης, της ορμόνης που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του διαβήτη και είναι απαραίτητος για όλες τις πρωτεϊνικές συνθέσεις που γίνονται στον οργανισμό. Σε περιπτώσεις αύξησης των σωματικών ή νοητικών απαιτήσεων του οργανισμού, μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη ανάγκη για ψευδάργυρο ή μεγαλύτερη απώλεια ψευδαργύρου από τον οργανισμό, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι πλούσιες σε φυτικές ίνες τροφές εμποδίζουν την απορρόφηση του ψευδαργύρου από τα τρόφιμα.

Το ένα πέμπτο του ψευδαργύρου που είναι αποθηκευμένο στον οργανισμό, βρίσκεται συγκεντρωμένο στο δέρμα. Επίσης, ο ψευδάργυρος βοηθάει στην αναγέννηση των ιστών και συμμετέχει σε μερικές από τις ενζυμικές αντιδράσεις που είναι απαραίτητες για τη φυσιολογική λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων του δέρματος. Επηρεάζει άμεσα πολλά οργανικά συστήματα όπως το νευρικό, το ανοσοποιητικό και το αναπαραγωγικό. Επίσης, διατηρεί την καλή λειτουργία των αισθήσεων όπως είναι η γεύση και η όσφρηση. 

Χρήση: 1 ταμπλέτα την ημέρα. 

Το συγκεκριμένο προϊόν, συνίσταται για μικρές περιόδους χρήσης για να καλύπτει την έλλειψη ψευδαργύρου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Ψευδάργυρος πρέπει να λαμβάνεται μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού. Ορισμένοι ασθενείς όταν λαμβάνουν ψευδάργυρο με άδειο στομάχι μπορεί να εμφανίσουν μικρές πεπτικές διαταραχές, όπως ναυτία. Εάν συμβεί κάτι παρόμοιο, τότε θα πρέπει να αποφεύγετε τη λήψη ψευδαργύρου νηστικοί. 


Επίσης, η μακροχρόνια λήψη ψευδαργύρου μπορεί να οδηγήσει σε αναιμία.

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από τό φως.