ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€!

HEALTH AID OMEGA 3-6-9*60CAPS

Εταιρεία: HEALTH AID
Κωδικός: 2007667

Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

123
 

Συμπλήρωμα διατροφής Vegan Omega 3-6-9 της Health Aid, το οποίο περιέχει έλαιο λιναρόσπορου ψυχρής πίεσης ώστε να αποδίδει την ανάλογη ποιότητα και ποσότητα και των τριών ειδών Ωμέγα λιπαρών για την καθημερινή τροφοδοσία του οργανισμού. Είναι ιδανικό για αυστηρά χορτοφάγους (vegans) αλλά και όσους είναι αλλεργικοί στα ψάρια ή βρίσκονται σε διαδικασία νηστείας.

Είναι άοσμο έλαιο, κατάλληλο ακόμα και για εξωτερική χρήση, τρυπώντας την κάψουλα και κάνοντας ελαφρά επάλειψη στο δέρμα, ενάντια στην ξηροδερμία.

Οφέλη:

Το έλαιο λιναρόσπορου και οι ιδιαίτερα ωφέλιμες ιδιότητές του είναι γνωστές εδώ και χρόνια, καθώς έρευνες έχουν δείξει ότι αποτελεί πηγή πολλών θρεπτικών συστατικών όπως ακόρεστα λιπαρά οξέα (Ωμέγα). Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται:

  • Ω3 με τη μορφή α-λινολενικού οξέος (ALA): το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα και αποτελεί πρόδρομη ουσία για την παραγωγή EPA & DHA από τον οργανισμό τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας της καρδιάς, της όρασης και των εγκεφαλικών λειτουργιών
  • Ω6 με τη μορφή λινελαϊκού οξέος (LA): που συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα, ενώ έρευνες έχουν συνδυάσει τη λήψη του, με τη ρύθμιση των προσταγλανδινών στον οργανισμό, σε λειτουργίες που αφορούν υγεία δέρματος, νευρικού συστήματος και ισορροπία ορμονών
  • Ω9 με τη μορφή ελαϊκού οξέως (Oleic Acid): ευεργετικό για την υποστήριξη της καρδιάς και ολόκληρου του οργανισμού

Δοσολογία:

Ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών, 1 με 2 κάψουλες ημερησίως.