ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€!

AVENT ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΛΕ-ΜΩΒ 9Μ+ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ 200 ML

Εταιρεία: AVENT
Κωδικός: 3049237

Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Τιμή Καταλόγου: €14,79
123
 
  • Κύπελλο με καλαμάκι και λαβές
  • Χωρητικότητα: 200 ml/7 oz
  • Κατάλληλο για 9 μηνών+
  • Βαλβίδα ειδικά σχεδιασμένη για την αποφυγή διαρροών
  • Σχεδιασμένο ώστε το καλαμάκι να φτάνει εύκολα στο υγρό και το παιδί σας να πίνει σε φυσική θέση
  • Το κάτω μέρος το καλαμάκι είναι λυγισμένο για εύκολη χρήση μέχρι την τελευταία γουλιά
  • Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων

Ενσωματωμένη βαλβίδα και αρθρωτό καπάκι για προστασία από διαρροές

Το καλαμάκι διαθέτει μια ενσωματωμένη βαλβίδα με προστασία από διαρροές. Το αρθρωτό καπάκι προστατεύει το καλαμάκι και αποτρέπει τυχόν διαρροές εν κινήσει.

Λίγα εξαρτήματα - εύκολη συναρμολόγηση και καθαρισμός (πλένεται στο πλυντήριο πιάτων)

Το κύπελλο με καλαμάκι της Philips Avent μπορεί να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί εύκολα. Όλα τα εξαρτήματα πλένονται με απόλυτη ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων, για μεγαλύτερη ευκολία

Συμβατότητα με τα μπιμπερό και τα κύπελλα της Philips Avent

Το κύπελλο με καλαμάκι της Philips Avent είναι συμβατό και με τις δύο σειρές μπιμπερό Natural και Classic+ της Philips Avent (εκτός από τα γυάλινα μπιμπερό), καθώς και με ολόκληρη τη σειρά κυπέλλων (εκτός από το κύπελλο εκμάθησης για νήπια). Η ολοκληρωμένη σειρά μας έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει το παιδί σας και εσάς σε κάθε βήμα της διαδρομής προς την ανεξαρτησία των παιδιών.

Υγιής στοματική ανάπτυξη

Το κύπελλο με καλαμάκι της Philips Avent επιτρέπει την υγιεινή στοματική ανάπτυξη και εξασκεί τους μύες στο στόμα, ενισχύοντας τη στοματική δύναμη.* Αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τους ειδικούς, για να σχεδιάσουμε το όσο το δυνατόν καλύτερό μας κύπελλο με καλαμάκι.

Τα κύπελλα της Philips Avent ακολουθούν την ανάπτυξη του παιδιού σας

Το να μάθει ένα μωρό να πίνει μόνο του είναι ένα βασικό βήμα της ανάπτυξής του. Υποστηρίζουμε την ανεξαρτησία των παιδιών, βοηθώντας σας να διευκολύνετε τη μετάβαση από το θηλασμό ή το μπιμπερό στο κύπελλο. Με τη βοήθεια και τις γνώσεις των επαγγελματιών υγείας, οι διαφορετικές λύσεις μας με θηλές, μαλακά και σκληρά στόμια, καλαμάκια και χείλος για πόση από κάθε σημείο ακολουθούν την ανάπτυξη του παιδιού σας και διεγείρουν τις νέες του δεξιότητες πόσης. Οι λύσεις μας με κορυφαία ποιότητα αναπτύχθηκαν με γνώμονα την άνεση και την υγιεινή.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ποιοτική κατασκευή.