Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017
zoomable

Share this Product:

HealthAid
Ginkgo Biloba GB 5000 Root Extract capsules 30's

Πλούσιο σε φλαβονοειδή προωθεί τη καλή κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει μνήμη & εγκέφαλο
Gingko Biloba-τζίνγκο Μπιλόμπα

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

€ 20,00  € 15,00

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το υγιές κυκλοφορικό σύστημα είναι σημαντικό για την καλή υγεία του σώματος καθώς μεταφέρει οξυγόνο και άλλα ζωτικά συστατικά, δίδοντας τροφή στον εγκέφαλο και τα κύτταρα. Με την πάροδο του χρόνου το κυκλοφορικό λειτουργεί πιο αργά λόγω στρες, άγχους, πτωχής δίαιτας, έλλειψης άσκησης κλπ., με αποτέλεσμα κρύα χέρια και πόδια, πόνους και ο εγκέφαλος να μην λειτουργεί με τον τρόπο που πρέπει. Το Ginkgo biloba της Ηealth Aid είναι φυσικό τονωτικό του κυκλοφορικού παρασκευασμένο από σταθεροποιημένο εκχύλισμα ginkgo biloba συμπυ- κνωμένο με υψηλoύ επιπέδου ginkgo φλαβονοειδών, για την διατήρηση της καλής λειτουργίας του εγκεφάλου και της μνήμης. Οβάλ μαλακιές ζελατινένιες κάψουλες γεμάτες με ελαιώδες υγρό. 30 κάψουλες σε καφέ γυάλινο φιαλίδιο.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Standardised Ginkgo Biloba Extract 100mg, 24mg Ginkgo Flavone Glycisides, 6mg Terpine

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ενήλικες και παιδιά άνω των 16 ετών 1 κάψουλα ημερησίως. Εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν να συμβουλεύονται τον γιατρό πριν από την χρήση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ONLINE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

1 Τυχερή Κερδίζει ένα Πλήρες Σετ Περιποίησης Προσώπου Frezyderm

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 01/12/2017 !

Το pharmacytimes.gr, το eshop με τις καλύτερες τιμές, επαναλαμβάνει το διαγωνισμό λόγω μεγάλης συμμετοχής και κάνει εκ νέου δώρο σε 1 τυχερή ένα πλήρες σετ περιποίησης προσώπου Frezydrm συνολικής αξίας 118,18 €!
Η συμμετοχή σας είναι απολύτως δωρεάν!!!

Προβολή